ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE

  Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

  Qarku Berat


  Nr.Emri i OJF-sëAdresaQarkuPerson KontaktiTelefon, Faks, CelularE-mailWebsiteNIPT
  1CESVIBashkia Berat, Shëtitorja “Bulevardi Republika” kati IV, 5001 BeratBeratGiorgio Ponti682063751giorgio.ponti@cesvioverseas.org; cesvi.albania@gmail.com; albania.administrator@cesvioverseas.org;www.cesvi.org; www.cesvi.euK49225203P
  2Mbrojtja e të drejtave të grave qytetare e fshatare - BeratLagja "28 Tetori", BeratBeratArta Dyrmishi684156116artadyrmishi@hotmail.com;
  3Misionaret e te Drejtave Sociale Kucove (MDSK)Blloku Nr. 1, Lagja "Tafil Skendo", KucoveBeratShpetim Nishani694026007shpetimn5@yahoo.com;K37910120M
  4Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në BeratLagja "Llukan Prifti" KuçovëBeratTefta Mala692296445teftansgk@yahoo.com;
  5Për Mirëqënie Sociale dhe MjedisoreLagjja: "30 Vjetori", Rruga "Sotir Kolea", Pallati Nr. 5, Kati I, BeratBeratGentiana Deçolli698488794mireqeniesociale@gmail.com;
  6Qendra për të Drejtat dhe Integrimin e Individëve dhe Grupeve në NevojëIsh Shtepia e Oficerave Berat, Kati III, prane Stadiumit te VjeterBeratMigena Bakiaj693730729
  7Romët e Bashkuar të ShqipërisëLagjja "Stan", Morave, BeratBeratLaver Myrteli692880067rometebashkuar@gmail.com;L02709191U
  8Shoqata Egjiptiane Ndihmë për të Varfërit e ShqipërisëLagjia Barrikade, Pallati 28, BeratBeratDrita Xheblati692697955drita_br@hotmail.com;L63326133C
  9Vizion Gruaje - Zyra në BeratLagja "Clirimi" Corovode, SkraparBeratFlora Laze0692171288; 0697716025f_laze@yahoo.com;