ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE

  Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

  Qarku Dibër


  Nr.Emri i OJF-sëAdresaQarkuPerson KontaktiTelefon, Faks, CelularE-mailWebsiteNIPT
  1Bashkëpunim e Zhvillim të fshatrave të Qarkut të Dibrës (DELFINI)Bulevardi Elez Isufi - QEK, PeshkopiDibërHalil Goleci682693558shoqata_delfinidiber@live.com;
  2Ekspertët e Rinj Mjedisor (SHERM)BulqizëDibërDanjel Bica685088277daniel-bica@hotmail.com;https://shermalbania.wordpress.com
  3Forumi i Gruas Burrel (FGB)Lagja e Drita; Rruga: Kol Malci, BurrelDibërDashurie Bajrami021723767; 0682339188gruaja.mat@gmail.com; dashurie.bajrami@yahoo.com;
  4Grupi i Veprimit Lokal "Dibra Turistike"Lagja "Nazmi Rushiti" , Rruga "Abdyl Frasheri" PeshkopiDibërZenulla Mehmeti673840009dibra.turistike@yahoo.com;https://bit.ly/2oukd70L56915792A
  5Klubi Ekologjik (Ecodibra) - Zyra në DibërBlvd. "Gjok Doçi" PeshkopiDibërBrunilda Diriçi; Luan G. Leka672087024ecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com;http://ecodibra.tripod.comJ06905791E
  6Qendra Ditore Multidisiplinare MATI (QDMD)QDMD "MATI" Pallati i Sportit "Ferit Hysa" BurrelDibërDalip Gjoka682448102qdmdmati@gmail.com;
  7Qendra Zhvillimore e BulqizësQyteti i vjeter, Pedonalja, BulqizeDibërLeonard Duka0685614052qendrazhvillimorebz@gmail.com;
  8Shoqata Atdhetare, Kulturore, Mjedisore "Mati" - Zyra në DibërLagjen "Partizani" Burrel, MatDibërHazis Porja682763240hazisporja@hotmail.com;
  9Shoqata e Natyrës dhe Turizmit Bulqizë (SHNTB)Lagja Minatori, BulqizëDibërRiges Beqiri696908084shntb.ngo@gmail.com;M07027471H
  10Shoqata maqedonase "Ilinden"- Tiranë - Dega GollobordëF. Trebishtë, Komuna Trebishtë, DibërDibërFatri Fetahu0682289006drustvo.ilinden.tirana@live.com;www.ilinden-tirana.com
  11Shoqata maqedonase "MOST"F. Trebishte, Komuna Trebishte, DiberDibërBesnik Hasani685192185shoqata.most@gmail.com;