ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE

  Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

  Qarku Durrës


  Nr.Emri i OJF-sëAdresaQarkuPerson KontaktiTelefon, Faks, CelularE-mailWebsiteNIPT
  1Fondacioni "Qendra Kristiane e Durrësit"Lagja 18, Rruga Aleksander Goga, Pallati 32 (pas dyqanit te Dylit), DurrësDurrësHela Sheqeri696002254fondacioniqkd@gmail.com; helasheqeri@gmail.com;www.lovealbania.comJ91524505S
  2Fondacioni Instituti për Progres - Albania (IPA)Lagjia Nr 17, Rruga "Stef Kaculini" Nr 7790, DurrësDurrësAnna Xheka052904732; 0682080002axhekadpshb@yahoo.com; progressinstitut@yahoo.com;
  3Gruaja në FokusLagja 5, Rruga “Mujo Ulqinaku”, pallati i ri perbri Pallatit te Sportit "Ramazan Njala", DurresDurrësMimoza Selimi696940149gruajanefokus@gmail.com;L61525707R
  4Natyra për NjeriunLagjia 15, Rruga "Aleksandër Goga", DurrësDurrësFali Ndreka684350700natureforman@yahoo.com;
  5Porta Roma për IntegrimLagjja "Kastrioti", Fushe-KrujeDurrësFatmira Dajlani693245131jemiedhene1@gmail.com;L71710702J
  6Qendra ALBANIAL. 13, Plazh, DurrësDurrësIsmail Saliko662120953www.albkult.org
  7Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile, Durres (QZHSHC - CSDC)Lagja 11, Rruga: A. Serreqi, DurrësDurrësMirjam Reçi682629527
  8Qendra Komunitare "Sot për të Ardhmen"L. 17, Rr. "Leon Tolstoi", Skolina 5, ish-Kënetë, DurrësDurrësFabiola Laço Egro052907010; 0692094622todayforthefuture@yahoo.com; fabiolaegro@hotmail.com;https://goo.gl/IZ6nui
  9Qendra për Zhvillim Ekonomik, Social dhe Mjedisor Lokal (CLESED)Lagjja nr 11. Në kryqzimin e rrugës "Mustafa Varoshi", me rrugën "Boshnjaku", kati i tretë, DurrësDurrësFloreta Kërtusha699154854L51715751G
  10Shoqata e Grave me Probleme SocialeL.2, Rruga "Sefer Efendiu", prapa Prokurorise se Rrethit Gjyqesor DurrësDurrësBajana Çeveli052234600; 0692103315shoqatagrave@yahoo.com; qendraekeshillimit@yahoo.com;www.drejtesisociale.com
  11Shoqata e Përdorimit të Pyjeve dhe Kullotave Komunare "Droja-1" KrujëKrujëDurrësShpëtim Myrto0695525119; 0695374726;K82310751F
  12Shoqata e Përdorimit të Pyjeve dhe Kullotave Komunare "Gjelbërimi"Fshati Nikël – KrujëDurrësShpëtim Myrto695525119K84812391P
  13Shoqata e Përdorimit të Pyjeve dhe Kullotave Komunare "Hazgeri"Fshati Halil – KrujëDurrësShpëtim Myrto695525119K84812391P
  14Shoqata e Perdorimit te Pyjeve dhe Kullotave Komunare "ILENJ" KrujëKrujëDurrësShpëtim Myrto0695525119; 0695374726;K84802391L
  15Shoqata e Përdorimit të Pyjeve dhe Kullotave Komunare "STAFUKA S-K", Njësia Administrative ÇudhiFushë - KrujëDurrësShpëtim Myrto0695525119; 0695374726;K82310751F
  16Together in Community for Development SocietyLgj. 4, Rr.Egnatia, Pallati perballe Kishes Ortodokse, mbi Karburant Kastratin, Kati 5, DurresDurrësBlerina Xhakolli694044255tic.durresorg@gmail.com;L51411751H