ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE

  Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

  Qarku Elbasan


  Nr.Emri i OJF-sëAdresaQarkuPerson KontaktiTelefon, Faks, CelularE-mailWebsiteNIPT
  1AKS (Art-Kulture-Sport)Lagja Nr. 1 LibrazhdElbasanHaxhi Balliu0672031846; 0682293941hballiu@gmail.com;
  2AURORAFushë-Studen, Steblevë, LibrazhdElbasanPellumb Gjini692793910aurora_ojf@yahoo.com;www.aurora.org.al
  3Citizen for Social Change - Zyra në GramshRruga Hamit Dollani, Pallati pranë Xhamisë Gramsh, kati 2, dera përballë BistrosElbasanKalvin Dermyshi675585705info.cfsc.al@gmail.com; kalvindermyshi@yahoo.com;www.cfsc.cfL66507871G
  4Dritë për JetënRruga Çermenika, Pallati "B. Lleshi", kati 6, Hyrja 1, LibrazhdElbasanJetmira Kujtila675162331jetmira.kujtila@gmail.com; driteperjeten@gmail.com;M07617671D
  5EgnatiaLibrazhdElbasanAgim Blloshmi0666667100; 0692584120shoqata_egnatia@yahoo.com; blloshmi_agim@yahoo.com;
  6Elba-Folk - Elbasan - Shoqatë Kulturore ArtistikeBulevardi "Qemal Stafa" 2, ElbasanElbasanXhimi Vila05452489; 0689024024
  7Fondacioni JoscelynLagja "Aqif Pasha" Rruga "Ymer Myzyri" ElbasanElbasanDrita Krasniqi665553914joscelyn.foundation@gmail.com;L52816391R
  8Forumi i Gruas Elbasan (FGE)Lagja "5 Maj", Rruga "Muç Shqiptari" Pallati 450/1, ElbasanElbasanShpresa Banja054257723; 054254516forumigruaselbasan1991@gmail.com;www.forumigruaselbasan.org
  9International Co-Operative CenterLagja "Kongresi Elbasanit", ElbasanElbasanArben Ramkaj0674996888; 0695568878internationalcoperativecentre@gmail.com;K63327201C
  10Komuniteti MalazezLagjia Aqif Pasha, Rruga Vasil Taja, Nr 45, ElbasanElbasanMarinko Çullafiq0695638234; 0695638280;zcga2018@gmail.com;L83011331P
  11Në dobi të Gruas Shqiptare (NDGSH) - ElbasanLagjia "5 Maji", Rruga "Sul Domi", ish-parku i mallrave, ElbasanElbasanDaniel Kadri Zhugli697027217daniel.zhugli@yahoo.com;
  12Partnerët për IntegrimLagja Brigada 17 Sulmuese, ElbasanElbasanKadri Kruja694412741
  13Për një Mjedis të Pastër dhe Turizëm të ZhvilluarGodina e Nenprefektures Librazhd, kati 2, LibrazhdElbasanDonald Muraci676709649donaldmuraci@gmail.com;M03624342K
  14Për Një Shqipëri të Shëndetëshme (FHA)Lagj. "K. Elbasanit", Pallati 50, Hyrja 3, Kati I, ElbasanElbasanEdmont Laho682099064lahoe90@yahoo.com;www.healthyalbania.org
  15Progresi për të gjithëLagja Nr. 2, LibrazhdElbasanHaxhi Balliu696616678
  16Qendra Mjedisore për Studime dhe ZbatimeNënprefektura e qytetit, kati 3, LibrazhdElbasanArlis Alikaj698748218info.qendramjedisore@gmail.com;https://www.facebook.com/ShoqataQMSZ/
  17Qendra Shqiptare për Integerimin e Njerëzve me Nevoja të VeçantaLagja “Visarion Xhuvani”, Rruga “Rinia”, Nr. 6, ElbasanElbasanFatma Spahiu692034261fatmaspahiu@gmail.com;www.qendrashinjnv.orgL62519333B
  18Romano SeziLagja 5 Maj Elbasan, RrapishteElbasanEnver Mustafaj, Esmeralda Mallosi0682528297; 0696290122romanosezi-el@hotmail.com; esmeralda-el@live.com;K83004391S
  19Shoqata ALTERNATIVEL. 5 Maj, Pall. 31/4, ElbasanElbasanMimoza Deliu697695328
  20Shoqata e Bashkuar Agro-Mjedisore "AGRI-EN"Lagjia Nr. 2, Prane Nenprefektures, LibrazhdElbasanIsuf Dervishi695368166agrien.org@gmail.com;L48427691J
  21Shoqata e Bletarëve LibrazhdPrane nenprefekturës LibrazhdElbasanVeli Hoxha674276345velihoxha60@yahoo.com;L58107691C
  22Shoqata e Komunitetit Egjiptian "Jemi edhe Ne"Rruga "Georg Golemi", Lagja Nr. 1, LibrazhdElbasanRexhep Shaka692502690
  23Shoqata e Zjarrfikësve Profesionistë të ShqipërisëNdërmarrja NME, pranë Fakultetit të ciklit të ulët, Rr. Sali Hida, ElbasanElbasanArtur Papa0688795379; 0694858337pavllo1968@gmail.com; shoqata1968@gmail.com;
  24Shoqata Kulturore Shqiptare "Ress - Egnatia"Sheshi Gensher, Hotel Turizmi, ElbasanElbasanXhimi Vila689024024ressegnatia@hotmail.com; butrint2000@yahoo.com;
  25Shoqata Rajonale e Pyjeve dhe Kullotave Komunale - Qarku ElbasanPrane Drejtorise Sherbimit Pyjore ElbasanElbasanNdriçim Çela051422300; 0683576089celacimi@yahoo.com;www.shkpkk.org
  26Shoqata Zhvillimit të Burimeve Natyrore Papër - ElbasanNe km 13 te superstrades Elbasan - Rrogozhine, prane zyrave te komunes PaperElbasanNdriçim Çela683576089celacimi@yahoo.com;
  27Woman Center for Development and Culture AlbaniaLagja "Visarion Xhuvani", ElbasanElbasanRudina Çollaku0695376982; 0695568878womencenter_elbasan@hotmail.com;L02925392L
  28SOEKINGodina Qendra kulturore e femijeve Librazhd ElbasanOrnela Vasku 0693357961mailto:info@soekin.org;http://www.soekin.org
  29Youth Rights & Citizenship InitiativeKompleksi “Doko”, Kati II, Elbasan ElbasanEliona Gremi0693376189yrci.alb@gmail.comM32930331M