ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE

  Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

  Qarku Korçë


  Nr.Emri i OJF-sëAdresaQarkuPerson KontaktiTelefon, Faks, CelularE-mailWebsiteNIPT
  1Agjencia Rajonale e Zhvillimit (SME), KorçëBlloku "Demokracia", KorçëKorçëAurel Grabocka082242626; 0682034464rdakorca@yahoo.com; rdakorca@rda-korca.org;www.rda-korca.org
  2Arti në duart e gruas (ADG)Rr. Gavril Pepo, Nr.3, Lagjia 3, KorçëKorçëBrunilda Zguro; Liliana Qelemeni684150861organisationadg@gmail.com;L94604131E
  3Balkan Youth Activism (BYA)Rr.Insan Korca, Lgj.17 , Vila.40, KorçëKorçëGurali Haxhillari693022812balkanyouthactivism@gmail.com;
  4Business Improvement District - Korça (BID)Bul. "Shen Gjergji", zona Kembesore, Pall. i Kulutres, kati II, KorçëKorçëZhaneta Zaimaj695281613b.i.d.korca@gmail.com;  zhaneta.zaimaj@yahoo.com;L44001191N
  5DISUTNI ALBANIARr. "Mihal Grameno", Lagjia 3, Shtëpia Nr. 2, KorçëKorçëArben Kosturi692258349www.disutnialbania.webs.comL14714191E
  6Dora PrindëroreRruga "Spiro Ballkameni", Pall. 1, Hyrja 1, KorçëKorçëPetrika Riza692298098doraprinderore@gmail.com;K44725001J
  7Fondacioni "Misioni Emanuel"Dorcas Albania, Lagjja e Re e Sportit, Rruga e Unazës, KorçëKorçëMariela Baraku082245500; 0694040292office@emanuelmission.org;
  8Fondacioni “Agrinas-ER”Blloku Nr 6 ErsekëKorçëPaskal Vogli694799009agrinaser@yahoo.com;www.agrinas-er.org
  9Fondacioni Dorcas Aid Internacional (DAI)Rr. L10, Blloku i Ri i Sportit, KorçëKorçëIlia Dishnica082242115; 082253883office@albania.dorcas.org;www.dorcas.net
  10Fondacioni Lions Club - PogradecRruga Deshmoret e Pojskes, tek Hotel Perla, PogradecKorçëMimoza Shuli684019494mimozashuli@yahoo.com;L64617131T
  11Forumi OJF-ve Pogradec (F.OJF.P)Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), PogradecKorçëLlazi Kërxhalli692358100forumi_ojf_pogradec@yahoo.com;
  12Gruaja KorçareBul. Gjergj Kastrioti P.3, KorçëKorçëKlara Celo692341201womenkorca@yahoo.com;
  13Kadmi & HarmoniaRr. "Gani Homçani", L.3, P.87  PogradecKorçëArben Zaçe692094873arbenzace@yahoo.com;www.kadmi-harmonia.orgL54829751C
  14Mjedisi dhe Shoqëria në Zhvillim (ESDA)Rruga "Nuçi Naçi", Nr. 32, 7001, KorçëKorçëBrunilda Bashllari692189888shoqata.esda@gmail.com;L94017135M
  15New ImpactRruga Gorice, lagja Nr.4, PogradecKorçëGerald Manellari672008524contact@newimpactassociation.org; gerimanellari@hotmail.com;www.newimpactassociation.orgL94008732W
  16Organizata për Menaxhimin e Destinacionit (DMO)Qendra e Informacionit Turistik, Bul. Shën Gjergji, L.9, KorçëKorçëOrieta Glozheni082257803; 0672034403dmo.korca@gmail.com;www.visit-korca.com
  17Porta EvropianeGodina e ushtarakëve, KorçëKorçëStavro Hasa676348024shoqataportaevropiane@gmail.com;K94830191C
  18QëndistaretLagja 10, Bloku i Ri Sporti, KorçëKorçëEtleva Tare696207371etlevatare@hotmail.com;
  19Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - KorçëLagjia 12, Blv. "Shen Gjergji", Pallati i Kultures, Kati II, KorçëKorçëEreandra Taipllari82244183
  20Shoqata "Antikomuniste e të Përndjekurve Politik", Dega PogradecGodina e Bashkisë Pogradec, kati 4, PogradecKorçëArmand Braho699461832a_braho@yahoo.com;https://bit.ly/2oukd70
  21Shoqata "Mali i Thatë", PogradecRruga "Reshit Collaku", Ap. Nr. 2, PogradecKorçëLavderim Miminllari695212991
  22Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Jetimë KorçëPranë Bashkisë Korçë, KorçëKorçëMarjeta Jani692485375marjetajani@yahoo.com;K44806001P
  23Shoqata e Grave Biznesmene, KorçëLagja 18, Rruga 1 Maji, Pallati 1 Maji, Shk. A/3, KorçëKorçëGjinovefa Lapanxa683136917shoq.gr.bizesmene@gmail.com;
  24Shoqata e Invalidëve të Punës - Dega KorçëLagjia 2, Shtëpia e Oficerëve, kati i II, KorçëKorçëRaimonda Jaupi; Marinela Fustanja0693246303; 0692767867
  25Shoqata e Përdoruesve të Burimeve Natyrore Velcan, PogradecKati i katert, Pallati nr 2, rruga Marsel Mortier, Lagjia nr 2, PogradecKorçëNexhmi Torra083604398; 0667066700nexhmitorra@yahoo.com;
  26Shoqata e Përdorusëve të Pyjeve e Kullotave Komunale "PRESPA"Bashkia Pustec, Rrethi KorçëKorçëVasil Jankulla682560840vasil.jankula@gmail.com;L03715191G
  27Shoqata e Përfitimit Fizik (SHPF)Rr. 6 Dëshmorët e Cifligut No 38, L7, KorçëKorçëIsuf Salice692534907isufsalice@gmail.com;
  28Shoqata e Zejtarëve dhe Mjeshtrave Duarartë Pogradecarë (ATACT)Rr. Reshit Collaku, PogradecKorçëMimoza Shuli684019494mimozashuli@yahoo.com;
  29Shoqata Kombëtare 'Beach Volleyball'Ndertesa - Bashkia Pogradec. (Bulevardi Reshit Collaku), PogradecKorçëLlazi Kërxhalli692358100llazi_kerxhalli@yahoo.com;
  30Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar (Qendra e Kujdesit Paliativ Mary Potter)Rruga Thoma Huaja, Lagjia 3, Mbi Sanatoriumin, KorçëKorçëIrena Laska082252711; 0692257953korcapalliativecare@yahoo.com; irenalaska@yahoo.com;K43910005W
  31Shoqata maqedonase "SONCE"Rr. Niko Kovaçi, vila 3, L.10. KorçëKorçëPetr Trajce685903353shoqata.sonce@gmail.com;
  32Shoqata për Ruatjen e Vlerave e Zhvillim (AVCD)L. 3, Rr. "Nene Tereza", Nr.1, Kati 3, Po Box. 54, KorçëKorçëJola Lena692083388shoqata.avcd@gmail.com;L63825131R
  33Shoqata Rinore EuropianeF. Pustec, Komuna Pustec, KorçëKorçëPara Plloca676007300
  34Shoqata Rrëshqitja dhe Natyra (SHRN)Rr. 6 Dëshmoret, Nr.38, KorçëKorçëThoma Tasho; Isuf Saliçe082242883, 0692534907isufsalice@gmail.com;
  35Shoqata Shqiptare për Trajnim, Edukim dhe Kërkim Profesional (VETAR)Rruga e Korçës, PogradecKorçëMatilda Kurtivetartrainings@yahoo.com;L44614792C
  36Shtëpia e GjelbërRruga "Naim Frashëri", PogradecKorçëDiana Mile692065966shtepiaegjelber@gmail.com;www.shtepiaegjelber.al L33807791I
  37Unë, GruajaRr. Kajo Karafili, PogradecKorçëEleni Jajçari083222140; 0692566554une_gruaja@yahoo.com;www.unegruaja.com
  38Vllazëria EgjiptianePrane komunes Bucimas, PogradecKorçëShpetim Dute0683946397; 0697480031shpetimdute@gmail.com;
  39Nehemiah Gateway Albania NEHEMIAH GATEWAY ALBANIA, 7304 Buçimas, Pogradec.KorcëDorian Leka0692705065office-al@ng.teamhttps://www.nehemiah-gateway.al/en J64103684E