ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE

  Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

  Qarku Kukës


  Nr.Emri i OJF-sëAdresaQarkuPerson KontaktiTelefon, Faks, CelularE-mailWebsiteNIPT
  1Agjencia e Zhvillimit RajonalLagjia nr.5; Sheshi Skenderbej; Godina e Bashkise, kati IV, KukësKukësArjola Domi672738945rdakukes@gmail.com;https://goo.gl/qokdLhL57716291P
  2ALB-AIDRr. Eksod 99, P. Drini, K.1/2, KukësKukësJonuz Kola024224006; 0682070905
  3Federata e Përdoruesve të Pyjeve dhe Kullotave Komunale (FPPKK) - Qarku KukësVila Elezi, prapa Hotel Gjalica, KukësKukësXhelal Shuti692371753fedkuk@yahoo.com;L081062291F
  4Gruaja në Zhvillim - KukësLagja Nr. 6, Vila pranë zjarrfikëses, KukësKukësLumturi Baja682751599
  5Për ju Nëna dhe FëmijëLagjja 6, KukësKukësHume Elezaj673417707helezi65@yahoo.com;
  6Qendra e Këshillimit të Grave dhe Shërbimeve Sociale Lagje Nr. 2, KukësKukësVera Istrefaj692244911wcckukes@yahoo.com;K77925206N
  7Qendra Integrim e Zhvillim Demokratik Kukës (QIZHDK)Lagja nr. 4, Pallati nr.8, Shk. 1, Ap 3, KukësKukësZyrjan Alushi0692097016; 0672018016zyrjanalushi@yahoo.com;
  8Qendra për Progres RinorL 4, Godina e Kryqit te Kuq, Kati II, KukësKukësLavdrim Shehu682095148orgcyp@hotmail.com;www.cyp.alL67604271N
  9Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD) - Dega TropojëSheshi A. Hajdari, Pallati i Kulturës, Bajram Curri, TropojëKukësAfërdita Prroni42402428qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al;www.hrdc.al
  10Rinia në Sipërmarrjen e LirëRr. Dituria, Qendra Rinore, prapa Hotel Gjalica, KukësKukësRifat Demalija024223113; 0682095148rslorg@hotmail.com;www.rsl-al.org
  11Shoqata Integrimi - TropojëSheshi "Azem Hajdari", TropojëKukësXhevdet Hoxha; Vjollca Haklaj0692072920; 0686878655integrimda@yahoo.com; vjollcahaklaj@live.com;L08721691H
  12Shoqata Mjedisore "ALPIN" - TropojëSheshi "Azem Hajdari", Bashkia Bajram Curri, kati 4-të, TropojëKukësAstrit Metaliaj682404490alpin_m@yahoo.com; ametaliaj@hotmail.com;
  13Horizont PlusLAGJIA 28 Gushti Bajram Curri,TropojeKukës VJOLLCA BERBATI0686878655horizontplus21@gmail.comM28907671H