ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE

  Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

  Qarku Tiranë


  Nr.Emri i OJF-sëAdresaQarkuPersoni i KontaktitTelefon, Faks,CelularE-mailWebsiteNIPT
  13 DhjetoriLagja nr. 2, Sallbeg, KavajeTiranëArtur Kanani699160478shoqata3dhjetori@gmail.com;L63016932D
  2Active Disabled People - Albania (ADP)Rr. Vllazërimi, TiranëTiranëBledar Suxha682000324https://goo.gl/mevJUa
  3Adventist Development and Relief Agency (ADRA Albania)Rruga Muhamet Gjollesha, no.4 PoBox 24 03  TiranëTiranëAltin Rexhepi672026039info@adra.al;www.adraalbania.orgJ72321007G
  4AELFIORBd. Zhan d'Ark, Kulla jeshile 8 (sot e bardhë) no.2 8/3, TiranëTiranëAleksander Peçi674022490aleksanderpeci@gmail.com;https://goo.gl/at5jxN
  5Agjencia Investigative "STOP KRIMIT"Rr. "Vangjel Capo", Pall.5, Shk.14, kati 1, Nr. 162, TiranëTiranëFatmir Sena692238618www.stopkrimi.alL42411451P
  6Agjencia për Kërkime, Trajnime dhe Konsulencë (AKTK)Rr. Hajredin Shtino, Nr. 44, TiranëTiranëErisola Dino694263321rtc.agency@gmail.com;
  7Agjencia për Zhvillim të Qëndrueshëm (AZHQ)Rruga Teodor Keko.Nr. 41, TiranëTiranëSonila Shehu686455082L51411452V
  8Aksion PlusQendra e shëndetit mendor Nr. 1, Rr. Stavri Vinjau, TiranëTiranëGenci Mucollari42375368
  9Albania ABARr. Ismail Qemali, nr. 34/1 TiraneTiranëAnjeza Ngjelina (Dishnica)682085405www.albaniaaba.org
  10Albania Community Assist (ACA)Rr. "Mujo Ulqinaku", Pall. Ndertuesi 10, Shk. 2, Ap. 46, TiraneTiranëHolta Koçi042424827; 0692081965holta.koci@gmail.com; acaalbania@gmail.com;www.albania.atcdata.co.uk
  11Albanian American Trade & Development Association (AATDA-AL)Rr. Kavajes, Nd. 1; H.15; Ap. 6, TiraneTiranëGafur Luga042224542; 0692097874aatda@albaniaonline.net;www.aatda.orgK92411454U
  12Albanian Art Institute (AAI)Rr. Muhamet Gjollesha, Blloku Vasil Shanto, Pall. Nr. 6, Ap. 7, TiranëTiranëIlir Butka; Edit Llazani0689037774; 0693181539www.albaniaartinstitute.org
  13Albanian Center of Contemporary Art (ACCA)Galeria e Vogel, P. 7, Ap 31, TiraneTiranëGenc Mullici042265445; 0692212159gencm99@yahoo.com;www.galeriaevogel.com
  14Albanian Centre for Energy Regulation and Conservation (ACERC)EUROELEKTRA BUILDING, Rr. Prush, C.P. 1041, Vaqarr, TiranëTiranëLorenc Gordani683076488www.esc.albaniaenergy.org
  15Albanian CSR NetworkKashar, Katund i Ri, Aut. Tr- Dr, Km. 7, PO BOX 1746, TiranëTiranëTeuta Saka688040019L31623451J
  16Albanian ExcellenceRr. Barrikada, P2 Ap 11, TiraneTiranëFlora Nikolla0692079921; 0684453291albexcellence@gmail.com;https://goo.gl/VKUCioL22218451T
  17Albanian Initiative For Development (AID)Rruga e “Barrikadave”, Nr 50 TiranëTiranëIrma Dedja694095908aid.tirana@gmail.com;L91507452W
  18Albanian Legal and Territorial Research Institute (ALTRI)Rruga "Asim Zeneli", Nr. 7, TiranëTiranëEda Noçka046303415; 0694050008qendra.altri@gmail.com;www.altri.al
  19Albanian Life Quality Union (ALQU)Rr.Frederik Shiroka, Kulla C/3 Kati II, Tirane, AlbaniaTiranëIgli Xhurxhi682054443info@al-qu.com;www.al-qu.comL01405452K
  20Albanian Skills - National Association for Skills CompetitionsRruga Stanislav Zuber, Nd. 2, H. 19 (në godinen e kompanisë Communications Progress), Nj. B. Nr.7, 1023, TiranëTiranëAna Zacharian692147725ana.zacharian@gmail.com; albanianskills@gmail.com;www.albanianskills.orgL81820451W
  21Albanian Thalassaemic and Onko Hemoglobinopatie Association (AT & OHA)Rr. "Idriz Dollaku", Pallati Domus 1, shkalla 1, Ap. 24, Kodi postal 1011, TiranëTiranëAnduela Pinguli672170414elapinguli@gmail.com;L71520452A
  22Albanian University CenterBulevardi "Zogu I", Albanian University, TiranëTiranëAida Veliaj696050515aida_veliaj@hotmail.com;L32420451N
  23Aleanca Kombëtare Studentore (AKS)Rruga e Elbasanit, N32/4, TiraneTiranëJurgen Malaj696040800www.aks.al
  24Alternative ProRruga Perlat Rexhepi, Pallati UNICON, Kati 7, Ap 37, TiranëTiranëLediana Koçkiçi684045550alternative.pro.alb@gmail.com;L82003451N
  25Alzheimer AlbaniaRr."Altin Basha", Kompleksi Derveni, Kashar, TiranëTiranëFatmir Milaqi692577217info@alz.al;www.alz.alL52111455P
  26Amaro-Drom (Unioni për Zhvillim dhe Integrim të Minoritetit Rrom në Shqipëri)Rr. "Sulejman Pasha", Lagjia 4, P. 2, Shk. 3, TiranëTiranëSkender Veliu042248925; 042231391; 0682039014amarodrom@abissnet.al;www.unioniamarodrom.org
  27ARSIS (Organizatë shoqërore e përkrahjes së të rinjve)Rr. "Sali Butka", Ndertesa 7, Hyrja 12, Ap. 3, Nj. Bashkiake nr. 7, KP 1023, TiranëTiranëZini Kore042200148; 0697637313www.arsis-al.org/arsisK91629452G
  28Art KontaktRr. Luigj Gurakuqi, P.89/A, kati 10. (pranë R&T group), TiranëTiranëAndi Tepelena662207146www.artkontakt.al
  29Artistët InterpretëRruga "Panorama", Ndërt. Nr.4, Hyrja e II, Ap Nr.43, TiranëTiranëEra Canaj689016644interarti24@gmail.com;K81812451K
  30ASAN (Rrjeti i Studentëve Shqiptarë në Botë)Rr. Pjetër Bogdani, Nr. 16, TiranëTiranëIsilda Dale672591738www.asan.al
  31Assembly of Freedom Albania (AFA)Rr.Yanos Hunyadi, Pll Ana, Kati 4. Zyra 2, TiranëTiranëFranko Egro674096571afaalbania@gmail.com;www.afaalbania.orgL81528453Q
  32Association of Psychosocial Rehabilitation AlbaniaRruga “Joklin Persi”, Pall. Lorena shpk, kati i pare, TiraneTiranëAnisa Zeqja695641437apraassociation@gmail.com;
  33Balkan Youth Link Albania (BYL-A)Rr. "Komuna e Parisit" Pall, 107/13, Ap 6, Kati 2, TiraneTiranëErald Ismaili694421627balkanyouthlink@live.com;www.byl-a.org
  34Barazi dhe IntegrimRruga Kashar, Pallati perballe KMY-se, TiraneTiranëRexhep Shaka692502690shakarexhep@gmail.com;L51505420
  35Bashkë Ne MundemiRr. 3 Dëshmorët, Yzberisht, TiranëTiranëMirel Xheja676181577bashknemundemi@gmail.com;https://bnm-albania.webs.comL81708453O
  36Bashkimi i Prodhuesve ShqiptarëRr. Vaso Pasha, nr.7, TiranëTiranëAnisa Çela689032287info@prodhuesit.org;www.prodhuesit.orgL62421455B
  37BIOPLANT Albania (Shoqata e Hortikulturës Organike)Lagjja e Re "Misto Mame", Rr. Atë Stath Melani", Njësia Nr. 6, TiranëTiranëAli Coka692716175bioplantalbania@yahoo.com; ali-coka@hotmail.com;
  38Broadway AlbaniaBld. Gjergj Fishta. Kulla e Bardhe 2, 8/3. 1001, TiraneTiranëElvis Peçi694025149elvis.peci@gmail.com; broadwayalbania@gmail.com;https://goo.gl/3N5Jry
  39Build Green Group Rr. Nikolla Tupe, TiranëTiranëFranceska Korance692235144contact@buildgreenalbania.org;www.buildgreenalbania.orgL81325453A
  40CARITAS AlbaniaRr. Don Bosco, Nr. 4, TiranëTiranëAntonio Leuci042230088; 0682024596caritasalbania@caritasalbania.org;www.caritasalbania.org
  41Caritas Dioqezan Tiranë-DurrësBulevardi Zhan D'Ark, TiranëTiranëElidon Dodaj042259758; 0662180481www.caritastirana.orgK61317004G
  42Center for Bridging CommunitiesRruga "Albanopoli", P. Alpha, Nr. 38/5, TiranëTiranëJonida Naska697584269bcommunities.center@gmail.com; naskajonida@gmail.com;L82006453Q
  43Center of Managment of Education (CME)Rruga “Pjeter Budi”, Pallati Roger, Ap 25/5, TiranëTiranëOrnela Dhamo042342601; 0698773814www.cme-al.orgL72324453U
  44Citizen for Social Change - Zyra në TiranëRruga "Teodor Keko", Kompleksi "Ales", Kati 1, Nr. 33, TiranëTiranëKalvin Dermyshi675585705info.cfsc.al@gmail.com; kalvindermyshi@yahoo.com;www.cfsc.cfL66507871G
  45CNVP Shqipëri (Connecting Natural Values and People)Zayed Business Centre, 7th floor, Rr. Sulejman Delvina, Tirana e Re, TiranëTiranëJanaq Male692053480janaq.male@cnvp-eu.org;www.cnvp-eu.orgL22426451T
  46Coherent Development Albania (CoDe Albania)Rruga “Don Bosko” Nr. 4, TiranëTiranëAlbert P. Nikolla448092222www.codealbania.org
  47Cultural Heritage without Borders (CHwB Albania) - Zyra në TiranëRr. "Ismail Qemali", pall 34/1, kati 3, nr 15, TiranëTiranëLejla Hadzic?0694037087?lejla.hadzic@chwb.org;www.chwb.org/albania?L01327452C?
  48DEV-AIDRr. “Thanas Ziko”, Nr. 65/1, 1001 TiraneTiranëEndrita Cici694008020info@devaid.al; endrita.cici@devaid.al;www.devaid.alL32402452A
  49DoARTRr. "Grigor Heba, 27, 15, 10, TiranëTiranë06********info@doart.al;www.doart.alL72204452F
  50Do-Lo-RiRr."Pandi Dardha", Pll Nr.56/1, TiraneTiranëDori Xhaferaj698444899dori.xhaferaj1@gmail.com;www.do-lo-ri.com
  51Dream City FESTRruga "Ibrahim Tukiqi", Nr. 6, 1001, TiranëTiranëEnri Mato042257475; 0695779682enrimato@gmail.com;www.dreamcityfest.com
  52Dress for Success TiranaRr. "Sulejman Delvina", P. 3, TiraneTiranëIrena Qorlaze692369358tirana@dressforsuccess.org;www.dressforsuccesstirana.orgL32221451M
  53DUKTILRruga 3 Dëshmorët, Pll. Arlis, Yzberisht, TiranëTiranëKlevis Meçaj696874868
  54E Ardhmja JonëRruga Fortuzi, Godian Aleanca Kuq e Zi, TiranëTiranëAlfred Muharemi682003339drejtor.ekzekutiv@gmail.com;https://goo.gl/dyFgOP
  55ECO - Partners for Sustainable DevelopmentRr. Ismail Qemali, Pallati 2K, Nr. 25/B, TiranëTiranëArdian Maci042234482; 044302565; 0672023612info@europartners.al; ardian.maci@europartners.al;www.eco.al
  56EcovolisRruga Dora D'Istria, Vila 1, TiranëTiranëOdeta Seferi44502574www.ecovolis.com
  57Eestec Lc TiranaRruga "Brigada VIII'' Bllok, Universiteti Metropolitan, TiranëTiranëErvin Kurti685207379eestectirana.org@gmail.com; ervinkurti94@yahoo.com;www.eestectirana.orgL51509452H
  58EkolëvizjaRr. M. Shtylla Nd. 46, Ap. 26, Kodi Postar 1022, TiranëTiranëXhemal Mato042226853, 0684053164www.ekolevizja.org
  59Endra pa fajBul. "Zhan D'Ark", Pall.2, Shk.1, Ap.8, TiranëTiranëMarsida Metani0694890175; 0682060026marsimetani@gmail.com;
  60EPER CenterRr. Aleksandër Moisiu, Pall.72/1, Ap.3, TiranëTiranëElvis Çela042230252; 0672054788info@epercenter.org; ecela@epercenter.org;www.epercenter.org
  61ERTERRruga "Gjik Kuqali", Nr. 6/1 Ap. 5, TiranëTiranëFlorida Tomi674884803ertertirana@outlook.com;L51822453V
  62Europolice OrganizationRruga “Todi Shkurti” Vila nr.52, TiranëTiranë682001152info@europoliceorganization.com;www.europoliceorganization.comM02205451D
  63Evolution of YouthRr. H.H.Dalliu, P. 10, Shk. 3, Ap.8, TiranëTiranëGledis Shehu; Besa Xhumari0684072803; 0694065780eoy.tirana@gmail.com;
  64Evropianet e Rinj Federaliste (JEF Albania)Rruga Barrikadave, Pallati (Hodo) Ish-Kinema 17 Nentori, Hyrja B2, Nr. 6, TiranëTiranëVladimir Thano42400233
  65Federata e Familjes për Paqe Botërore dhe Bashkim (FFPBB)Rr. Budi, P. 72, Ap. 7, TiranëTiranëGani Rroshi044500505; 0692060270sekretaria@federataefamiljes.org;www.federataefamiljes.org
  66Federata Shqiptare e Sportit Shkollor (FSHSSH)Rruga Liman Kaba, TiranëTiranëRauf Dimraj682201127info@fshssh.al;www.fshssh.alL71316451K
  67Fëmija dhe ProgresiRr. Komuna e Parisit, Pallati TIRHINO, Kulla D Kati 8, TiraneTiranëMirela Jorgo0697491775; 0673111036jorgo.mirela@yahoo.com;www.femijadheprogresi.al
  68Fëmijët e shekullit 21Bulevardi zogu i pare, pall.32, shk.1, TiranëTiranëVera Palushaj682005838palushaj_v@yahoo.com;
  69First Step (FS)Rr. "Reshit Collaku", Pall. Shallvaret, TiranëTiranëJorgo Papadhopuli042248875; 0695446818firststep.npo@gmail.com;
  70Fondacioni "Autizmi Flet Shqip" - TiranëRruga “Aleksandër Moisiu” 27/4, TiranëTiranëVojsava Shkurtaj; Blerina Alfasish697900575blerina.alfasih@gmail.com;www.autismspeaksalbanian.org
  71Fondacioni "Davidi"Rruga "Sulejman Delvina", Nd. 46, Ap. 1, TiranëTiranëAristir Davidhi042265657, 0692462434qendra_davidi@yahoo.com;
  72Fondacioni "Fundjavë Ndryshe"Rruga Dibres, Kompleksi Halili, TiraneTiranëArber Hajdarifundjavendryshe@gmail.com;www.fundjavendryshe.alL61315453U
  73Fondacioni "Harriet Martineau"Rruga e Dibrës, Pall 110. Pranë Klinikës Ortodokse, TiranëTiranëEntela Binjaku044530909; 0684037832martineauharriet@gmail.com;
  74Fondacioni "Moisiu"Rr. Elbasanit, Pall. Amerikane, Kati II, Nr. 207, TiranëTiranëEluiza Dasho042375201; 0663755118eluizadasho@gmail.com;www.forumicivil2010.al
  75Fondacioni "Papa Klementi XI" - AlbaniaRruga Osman Myderrizi, P. 1, Ap. 19, TiraneTiranëZef Bushati682050553segreteria@fondacionipapaklementi.com;https://fondacionipapaklementi.comL12029451V
  76Fondacioni "Qemal Stafa"Sheshi Austria, Nr.91, TiranëTiranëTeuta Vodo684033565fondacioni.qemalstafa@gmail.com;www.fqs.alL62427451U
  77Fondacioni "Rini Albania"Rr. "Themistokli Germenji", P.8, Kt.3, TiranaTiranëBesart Kondi688087499b.kondi@headhunter.al;www.rinialbania.alL51406452
  78Fondacioni "Së Bashku"TiranëTiranëSuela Lala692694515fondacionisebashku@gmail.com;
  79Fondacioni Arsimor ShqiptarRruga e Durresit, N.D.20, TiranëTiranëNensi Dragoti674818500info@fash.al; klubetstudentore@gmail.com;www.fash.alL12018452U
  80Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA)Rr. Xhon Kenedi, Selita 5, TiraneTiranëEmanuela Zaimi0688044999; 0696037981e.zaimi@dsalbania.org; info@dsalbania.org;www.dsalbania.org
  81Fondacioni Fëmijët Shqiptarë "Domenick Scaglione"Rr. "Dëshmorët e 4 Shkurtit", Pall. Nr. 30, Kati 2-të, TiranëTiranëEntela Vakiari686027771entela.vakiari@gmail.com;www.albanianchildren.org
  82Fondacioni Kristal, MarikajMarikaj, VorëTiranëZenepe Saliasi697377330jasujosif@hotmail.com;L41903451L
  83Fondacioni Nxënësit e JezusitRruga Xhorxhi Martini, Pallati 4, Kati 0, Njësia Tregtare 5, TiranëTiranëReinaldo Pipiria684343132info@nej.al; reinaldo@nej.al;www.nxenesitejezusit.comK02008002B
  84Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE)Bulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, TiranëTiranëKetrina Çabiri686070012ketrina.cabiri@uet.edu.al;www.fondacionifle.al
  85Fondacioni për Zhvillim Humanizëm dhe Demokraci (FZHHD)Rruga: "Pjetër Budi", 271, TiranëTiranëKepi Laçi674081270fzhhd.org@gmail.com;www.fzhhd.org
  86Fondacioni Praktikimi i GjuhësRr. "BARDHYL", Nr. 82, H1, TiranëTiranëAleksander Ndini042376740; 0682416006Info.lsia@yahoo.com;www.lsiaal.com
  87Fondacioni ROZAFARr.Vace Zela 19, TiraneTiranëAida Ndrevataj042263209; 0696015771www.fondacionirozafa.com
  88Fondacioni Shëndetësor ABCRr. Qemal Stafa, Nr. 260, (përballë shkollës së kuqe), TiranëTiranëAngjelos Shkurti694096078a.shkurti@abchealth.org;www.abchealth.orgJ91417004L
  89Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë CivileBlvd. Gj. Fishta, Kulla 1, H.1, Kati 6, Apt.26, TiranëTiranëPandeli Theodhori682020482www.a-csf.org
  90Fondacioni Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara (FSHDPAK - ARDF)Rr. "Bogdani", Nr. 1, TiranëTiranëBlerta Çani Drenofci042269426; 0682049160www.adrf.org.al
  91Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës (FSNF)Blvd. Zogu I, SUOGJ "Mbretëresha Geraldine", TiranëTiranëGerta Hagen676095777www.fsnf.org
  92Fondacioni Together AlbaniaRr. Dibres, TiranëTiranëVera Remskar42366526together.albania@gmail.com;www.togetheralbania.orgL51826456M
  93Fondacioni TRE MARIATRr. Sami Frashëri, P. 15, Shk. 1, Ap. 1/1, TiranëTiranëLuljeta Dano683033033luljetadano@gmail.com; fondacionitremariat@gmail.com;www.fondacionitremariat.org
  94Fondacioni UlyssesBulevardi Dëshmorët e Kombit, pranë Hotel Rogner Europapark, TiranëTiranëEmi Alicka Ebhardt; Julia Alickawww.ulyssesfoundation-al.com
  95Fondacioni Zgjidhja e Konflikteve dhe Pajtimi i MosmarrëveshjeveRruga "Him Kolli", Pall. Fratari, Ap.2-C, TiranëTiranëMerita Bala42248681IMIQAP@mediationalb.org; mediation@afcr.al;www.mediationalb.org
  96Fondaconi CIVITAS AlbaniaRr. Barrikadave Hyrja B nr.07, p.o.box 10.000 Tirane, ShqiperiTiranëEndrit Reka692033444www.civitas-albania.com
  97Food Bank AlbaniaRruga Ali Jegeni, nr. 24/4-ND, Sharrë-TiranëTiranëOltion Shena699952107info@foodbank.al;www.foodbank.al
  98FORISRr. Ali Demi, TiranëTiranëErvin Doda672050520www.parlamentirinor.al
  99Forumi i Mendimit të LirëRr. Artan Lenja, Pallati 6, Ap. 13, Laprakë, TiranëTiranëMentor Kikia044522446; 0692090490mentorkikia@gmail.com;
  100Forumi i Pavarur i Gruas ShqiptareRr. "Brigada e VIII", pallati Teknoprojekt, Sh. 1/29, TiranëTiranëKledia Baci042228309; 0662228309fpgshqiptare@yahoo.com;www.ifaw.al
  101Forumi Shqiptar për Aleancen e Qyteterimeve (AFALC)Bulevardi "Zogu i I", Pallati 12-katësh (pranë godinës ZP) P.O. Box 8347, TiranëTiranëLaura Xhaxhiu042239896; 042272500www.afalc.org
  102Forumi Shqiptar Social Ekonomik (ASET)Rr."Ismail Qemali", Pall. 27/1 Shk.2, Apt.13, P.O. Box 1506, TiranëTiranëFatmir Memaj042258171; 0692095495fmema@yahoo.com;www.aset-al.com
  103Gazetarë Profesionistë Rajonalë - TiranëRr. Robert Shvarc, Pall. PIRA, Ap. 11, TiranëTiranëFatos Puto042320675; 0692158156shoq.gazetareve@gmail.com; fatosputo@gmail.com;
  104Gra të Reja në Aksion (GRA)Rr. Brigada VIII, pall. Teknoprojekt, ap.29, TiranëTiranëEni Naqellari42228225
  105Gratë në ndihmë të komunitetitRruga "Sulejman Delvina" Pall 142/3, ap 12, TiraneTiranëZana Baroni Harxhi042224604; 0693271977grateperkomunitet@gmail.com;
  106Green Line AlbaniaRruga "Sulejman Delvina", pranë Stadiumit "Selman Stërmasi", TiranëTiranëErvin Shehaj; Esmeralda Hoxha0692031900; 0696120169www.greenlinealbania.org
  107Gruaja në MuzikëRr. "Him Kolli", Pall. ALDE 2 Shk, B, Ap. 22, TiranëTiranëLejla Agolli682090414marita-demiri@hotmail.it;
  108Gruaja në ZhvillimRr. A. Frashëri, P. 9, Sh. 5, Ap. 42, TiranëTiranëJeta Beluli692154874j_katro@hotmail.com;www.mwn-albania.org
  109Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut (GSHDNJ)Rr. Ibrahim Rugova (ish - Rr. 4 Shkurti), P.7/1. Shk.2, Ap.30, TiranëTiranëGenci Terpo42251995genciterpo@yahoo.com;www.al-hrg.org
  110Hapësirat e JetësRr. Myslym Shyri, P 3/1, TiranëTiranëBlerina Xhelili42255811hapesiratejetes@gmail.com;
  111Help Hilfe Zur Selbsthilfe E.V - Dega në ShqipëriRruga Tish Daija, Kompleksi KIKA 2, Godina 1C9, Hyrja nr.9, Kati i 7-te, Apt.7A, Kodi Postar 1020, TiranëTiranëIlir Liço44523190 info@help-albania.org;www.help-albania.orgM01907451B
  112Henry DunantRruga "Hoxha Tasim, pallati 288, shkalla 2, ap 15, TiranëTiranëZeliha Shkullaku42374163
  113Hope and Homes (H&H)Rr. Ali Visha, Nr. 4, TiranëTiranëRovena Baku667060020albaniachildren@yahoo.com;
  114House of Human RightsRruga "Mine Peza", Pallati 147/a, TiranëTiranëFjoralba Memia0685025300; 0672224325fmemia@hotmail.com;
  115iBbY-Shtëpia e Librit për Fëmijë dhe të Rinjtë "Hermann Gmeiner" - BibliotekëRr. Jordan Misja, (Unazë), te konvikti i shkollës elektrike, TiranëTiranëShpresa Vreto042229665; 0692397092
  116Infinit +Rruga: Konferenca e Pezës, Pallati: Golloborda, Shkalla: 2, Apartamenti: 25, TiranëTiranëKarolina Rista684061301risto_karolina@hotmail.com;L21702452
  117Iniciativa Qytetare ShqiptareTiranëTiranëFlorian Kokonainfo@civic-initiative.org;www.civic-initiative.orgL12212451L
  118INIS ART (IA)"Sheshi Gjeneral Jozef San Martini" P 9-10, TiraneTiranëInis Gjoni682017303gjoni.inis@gmail.com;
  119Insitituti për Promovimin e Zhvillimit Social Ekonomik (IPSED)Rr. Asim Zeneli nr. 11 TiranëTiranëDardan Elezi696060363info@ipsed.al;www.ipsed.al
  121Instituiti Kërkimit dhe Zhvillimit Barleti (BIRD)Rr. Frang Bardhi, Selitë, TiranëTiranëJorgest Kovaci692067247director.bird@umb.edu.al;http://bird.umb.edu.al
  122Institute of Human Rights and non-formal Education (IHRE ALBANIA)Rr. Don Bosko, Sh.3, K. 3, Ap.14, TiranëTiranëErvin Kurti685207379officeihre@gmail.com;www.ihrealbania.orgL92410451M
  123Instituti Adriapol (Smart and Creative Development)Rr. Muhamet Gjollesha – Olipmia Center, TiranëTiranëJorgest Kovaci694033977development@adriapol.al;www.adriapol.al
  124Instituti AKT (Instituti Shqiptar i Kulturës dhe Arteve)Rr. "Hoxha Tahsin", Nr. 181, TiranëTiranëRozeta Feri42229893
  125Instituti i Bashkëpunimit për Integrim dhe Zhvillim (ICID)Rr. Robert Shvarc, Pall BEEM, Ap. 9/2, TiraneTiranëReis Mulita682240414icidalbania@yahoo.com;https://goo.gl/MHCMB7
  126Instituti i Bimëve Medicinale të Shqipërisë (MedAlb Institut)Rruga Shefqet Ndroqi nr. 185/1 TiraneTiranëLuan Ahmetaj682280019medalbinstitut@yahoo.com;www.medalbinstitut.com
  127Instituti i Efiçensës së Resurseve Ekonomike NatyroreVellezrit Hobdari, nr 23 TiraneTiranëKostandin Dano672014915kostandindano@yahoo.com;
  128Instituti i GjelbërTre Dëshmorët, Zona H-3 Shkalla nr.6 Ap.2, TiranëTiranëEligert Uzuni697716641greeninstitute.al@gmail.com; eligertuzuni@gmail.com;M11822451I
  129Instituti i Kërkimeve e Studimeve Gjinore (IKSGJ)Rruga Brigada VIII, në oborrin e pallateve Agimi, 11/5, TiranëTiranëDrita Teta042228181; 0682061916; 0662061916iksgjinore@gmail.com; dritateta@yahoo.com;
  130Instituti i Kërkimeve RuraleKutia Postare nr 139, TiranëTiranëXhevdet Bashllari044516561, 0682038266xhbashllari@yahoo.it;
  131Instituti i Kërkimeve UrbaneRr. Reshit Petrela (Pranë Arkivës së Shtetit), Sek. 1, Kati 9, Ap. D, TiranëTiranëZana Vokopola02256840; 0694082942zvokopola@uri.org.al;www.uri.org.al
  132Instituti i Komunikimit Social (IKS)Sheshi "Skënderbej", Pallati i Kulturës, Kati III, TiranëTiranëDena Grillo694089343denagrillo@gmail.com;
  133Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA)Rr. "Myslym Shyri", S. Pitarka 24/B, TiranëTiranëBledar Taho696187840institute.irca@gmail.com;www.irca.al
  134Instituti i Librit dhe i Promocionit (ILP)Rruga "M.Gjollesha" k.p. 1420, TiranëTiranëIrena Toçi682067711instituti.libri.promocioni@gmail.com;www.institutilibripromocioni.alL41702451A
  135Instituti i Menaxhimit të Fermave & Agrobiznesit (IMFA)Universiteti Bujqësor, Fakulteti i Ekonomisë & Agrobiznesit, Kamëz, TiranëTiranëIlir Kapaj684013722ikapaj@ubt.edu.al;
  136Instituti i Migracionit Zhvillimit dhe Integrimit (IMZHI)Rruga "Muhamet Gjollesha", TiranëTiranëEnkelejt Avdyli0692094035; 0696386501qendraimzhi@gmail.com;
  137Instituti i Parandalimit të KrimitRr. M.Gjollesha, pranë shtëpisë botuese "Toena", TiranëTiranëSofokli Duka682127267
  138Instituti i Politikave MjedisoreRr. "Mine Peza", Vila Nr. 4 (Ish Komiteti i Shkencave), TiranëTiranëEdvin Pacara682121765iep@iep-al.org;www.iep-al.org
  139Instituti i Politikave të Qëndrueshme (Institute for Sustainable Policies)Rr. Nacionale Dajt, P.AIC, Sh C. AP 29, TiranëTiranëIsijda Sinjari699913820info@isp-albania.org; isijda.sinjari@isp-albania.org;L61911451C
  140Instituti i Studimeve Bashkëkohore (ISB)Rruga "Vaso Pasha", Nr. 7, TiranëTiranëEndrit Kapaj042251010; 042251020www.isb.al
  141Instituti i Studimeve Politike ISPRr. "Luigj Gurakuqi", Shk. A, P.89, K.3 Ap 16 A, TiranëTiranëJuliana Bilbilaj0676484484contactaips@isp.com.alwww.isp.com.alL4142452C
  142Instituti i Studimeve të Europës JuglindoreSheshi “Rumania”, Rruga “Mihal Duri”, Vila 17, TiranëTiranëEnver Bytyçi672081919enver.bytyci@ises.org.al;www.ises.org.alL12324451F
  143Instituti i Studimeve të Opinionit Publik (ISOP)Rr. "Muhamet Gjollesha" Pall: 241/5, TiranëTiranëFiona Todhri04259398; 04259406mdragoti@gmail.com; fiona.todhri@gmail.com;
  144Instituti i Teksteve Shkollore, Universitare, i Kurrikulës, Kualifikimit dhe Trajnimit (ITKT)Rr. Pashko Vasa, p 7/1, TiranëTiranëXhevair Lleshi0664040943; 0692062665xhlleshi@yahoo.com;
  145Instituti i Zhvillimit të Qëndrueshëm (ISD)Rruga "Myslym Shyri", Pall. 51/2 , Nr. 39, TiraneTiranëOdhise Zoto042226330; 0682075489institute.isd@gmail.com;
  146Instituti Menaxhimit & Integrimit Mjedisor (IMIM)Rruga e "Durrësit", Pll. 118, Nr. 2, TiranëTiranëBesjana Balliu42224013
  147Instituti Ndërkombëtar për Zhvillimin e Qëndrueshëm Ekonomik të Shqipërisë - (Dega Tiranë)Bulevardi “Ismail Qemali”, Pallati Tirana Bank, Kati III, VlorëTiranëArtur Ribaj682052726sedalbania@gmail.com;L86315332B
  148Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI)Rr. Sulejman Delvina, Pall. Moskat, Shk.8/64, 1019 TiranëTiranëKrisela Hackaj42203054info@cdinstitute.eu;www.cdinstitute.euL11523451E
  149Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM)Rr. Shenasi Dishnica, Nr. 37, P. O. BOX 8177, TiranëTiranëSotiraq Hroni042400241; 042400640; 0682049345info@idmalbania.org; shroni@idmalbania.org;www.idmalbania.org
  150Instituti për Integrim EvropianRruga Vebi Dibra. Nr. 221, TiranëTiranëKela Mehmeti68588706iei_institute@yahoo.com;L51826452A
  151Instituti për Kërkim dhe Zhvillim WisdomRruga Myslym Shyri, Kulla 9, seksioni 3, kati parë, zyra 8, TiranëTiranë042259311; 0696421957info@wisdom.edu.al;www.wisdom.edu.alL52211453D
  152Instituti për Konsulenca dhe KërkimeRruga Adem Jashari. Nr. 241, TiranëTiranëEmanuela Avdillari685267135irc_institute@yahoo.com;L51826453H
  153Instituti për Kontratën Shoqërore (SCI)Rr. "Reshit Collaku" Nd. 24, Kati III, Ap, 5, TiranëTiranëOlda Ceta684054440socialcontractinstitute@gmail.com;www.socialcontractinstitute.orgL52423452L
  154Instituti për Mirëqenie dhe Ambient (IMA)Rruga Spahiu Nr. 67, TiranëTiranëLuan Lusha674383901institutimam@gmail.com;K92117453K
  155Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen (IPPM)Rr. "Ismail Qemali", Pall. 27/1, Shk. 2, TiranëTiranëAlketa Zeqiri692745384secretary@ippm.al; alketazeqiri@ippm.al;www.ippm.al
  156Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA)Rruga "Islam Alla", Nd. 3, H 13, 1001, TiranëTiranëZamir Dedej042231437; 0682080733www.inca-al.org
  157Instituti për Studime Gjyqesore dhe Kushtetuese (ISGjK)Universiteti Illyria, TiranëTiranëFehmi Abdiu682020525abdiufehmi@yahoo.com;www.isgjk.org
  158Instituti për Studime Publike e Ligjore (ISPL)Rr. Murat Toptani, Gjergji Center, Kati VII, TiranëTiranëArdian Dhima042235731; 042235721; 0692062196ardian_dhima@ipls.org;www.ipls.org
  159Instituti për Zhvillimin e Qendrueshëm, Mjedisin dhe Turizmin (InSET)Rruga "Him Kolli", 46/19, TiranëTiranëKlodiana Gorica692206923info@inset.al;www.inset.alL7181245E
  160Instituti SEDARr. M. Gjollesha, P.67, Sh.3, TiranëTiranëJona Spahiu693384656www.seda-institute.orgL31904451P
  161Instituti Shqiptar i Marrëdhënieve Publike (AIPR)Rr. "Kavajes" Qendra "Gurten" 107/110, TiranëTiranëAlban Bala042229118; 0692098400info@albcomport.com;www.albpr.org
  162Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit IslamRruga Isuf Elezi, nr. 10, Vilat Selitë, TiranëTiranëZamira Greva067 206 3709contact@aiitc.net;www.aiitc.netJ91622003L
  163Instituti Shqiptar i Shkencave (AIS)Rruga "Hodo Beg", Pallati 12-katësh, ap 24, TiranëTiranëAranita Brahaj682001718aranita.brahaj@ais.al;www.ais.al
  164Instituti Shqiptar i SME-ve (SME Albania)Rr. Donika Kastrioti, Pall.14, Apt.7/b, TiranëTiranë Elton Shametaj692344222elton.shametaj@sme.al; info@sme.al;www.sme.alL71509451A
  165Instituti Shqiptar i Studimeve dhe Edukimit në Teknologjine e Informacionit (ISSETI)Rr. "George W. Bush", përballë Parlamentit, Kulla II, TiranëTiranëOrnela Koleka042235729; 0694098477isseti@yahoo.com; okoleka@gmail.com;www.isseti.org
  166Instituti Shqiptar për Çështje Publike (AIPA)Rr. Sami Frashëri, Nr. 41, TiranëTiranëDorian Jano042430333; 0692817502director.aipa@umb.edu.al;http://aipa.umb.edu.al
  167Instituti Shqiptar për Zhvillim Social dhe Ekonomik (AISED)Rruga "Liman Kaba", Pall. "38", TiranëTiranëBledar Stafa689097146aised.institute@gmail.com;L6230240O
  168Instituti Shtëpia e Drejtësisë dhe e Pajtimit KombëtarBulevardi Zogu i Pare Prane stacionit te trenit TiraneTiranëAgim Loci042238964; 0692189721info@ishdpk.org; agim.loci@ishdpk.org;www.ishdpk.org
  169Integrimi i Zonave Suburbane (IZS)Rruga "Gj. Legisi", Laprakë, TiranëTiranëAgim Demushiizs_al@yahoo.com;
  170International Modelim Aredim (I.M.A)Rr. "Themistokli Germenji" Pall. 9, Hyrja 1, kati ll-te, TiranëTiranëAlban Lama0692139854; 0692039854bani_la2002@yahoo.com;www.imaojf.comL51517451S
  171Jetimi në Fokusin TonëBulevardi "Zhan Dark", afër Ministrisë së Punëve të Jashtme, mbrapa ish hotelit të Oficerave, kati i II, TiranëTiranëHysen Dosti; Marsida Potka046304637; 0665779998; 0694746615jetimi.ne.fokusin.tone@hotmail.com;www.shjft.org
  172Jonathan CenterRr. Mihal Duri, TiranëTiranëOreada Kita682019727info@downsyndromealbania.com;www.downsyndromealbania.com
  173Këngët e TokësPallatet e Lanës, Shkalla Nr. 6, TiranëTiranëAdriana Dizdari673230785kengetetokes1@gmail.com;
  174Këshilli Atlantik i Shqipërisë (ATCA)Blv. Zhan D'ark, Nr.1, TiranëTiranëKristaq Birbo042225225; 0692075787atca@albaniaonline.net;www.atlantic-council-al.com
  175Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar (KASH)Rr. "Mine Peza" P.87/3, Hyrja2, kati 1, TiranëTiranëEnver Ferizaj; Gjon Gaspri042229445; 0672003125gjongaspri@yahoo.com;
  176Këshilli Kombëtar Studentor (KKS)Rektorati i Universitetit të Tiranës, Sheshi "Nënë Tereza"Tiranë692068180zyraeshtypit.kks@gmail.com;
  177Këshilli Shqiptar për Marrëdhenie me Jashtë (KSHMJ)Rr. Andon Zako Çajupi, Nr. 20/5, TiranëTiranëElvina Jusufaj42270894www.acfr-al.org
  178Klubi Ekologjik - Zyra në TiranëRr. "Hajredin Shtino", Nr. 413, Nd. 32, Shk. 1 Ap. 23, Kodi Postar 1012, TiranëTiranëLuan G. Lekaecodibra11@hotmail.com; brunadurici@yahoo.com;
  179Klubi Shqiptar i Medias (KShM)Rr. Sami Frashëri, Pall. Tekno Projekt, 1001 Tiranë (perballe Piceri Juvenilja e Vjeter)TiranëShkëlqim Bylykbashi042222024; 0692068229www.mediaclub-al.org
  180Komiteti i Pajtimit MbarëkombëtarRr. Maliq Muça, Pall 46, Ap 20, TiranëTiranëGjin Marku682737989gjin_marku@yahoo.com; gjin_marku@pajtimi.com; gjin_marku@hotmail.com;www.pajtimi.com
  181Komuniteti Emanuel ShqipëriRr. Durrësit, pallati i ri pranë Gjimnazit "Qemal Stafa", TiranëTiranëMehmet Durishti042258003; 0692680193mehmetdurishti@yahoo.com;www.komunitetiemanuel.org
  182Korridor përtej KufijveRruga “Haxhi Dalliu”, Nr. 29,  Residenca, Kati 2, TiranëTiranëAlket Kashahu674832293kpk.albania@gmail.com;L61620458V
  183Kuka në Ndihmë të Jetimëve dhe të Vobektëve të ShqipërisëRr. "Myslim Keta", Nr. 31, TiranëTiranëLuan Keta042366730; 042377615; 0692344941hysni.kuka@yahoo.com;
  184Kulturë - Media - ArtBulevardi “Zogu I”, P.103, Nr. 501, TiraneTiranëZana Çela682046468www.operafestalbania.com
  185Kuvendi i të Rinjve Shqiptarë (KRSH)Rruga "Nezir Gorica", Njësia 6, TiranëTiranëMarjon Gorica0695778587; 0662067116marjong@yahoo.com;
  186La Casa Nel CuoreP. Kulturës, Sheshi "Skënderbej", 1000, TiranëTiranëGaetano Tarsitani682024128info@lacasanelcuore.org; lacasanelcuore@gmail.com;www.lacasanelcuore.org
  187Leadership Development Association Albania (LDA Albania)Rrruga "Medar Shtylla", Lura3, 1020, TiranëTiranëMarilo Meta684241000meta.marilo@gmail.com;https://goo.gl/SfGpLCL71324453T
  188LENDARruga "Ismail Qemali", Nd.5, H.4, Ap.16, TiranëTiranëSuela Hasani696041111shoqatalenda@gmail.com;
  189Lëvizja Artistike Kulturore Shqiptare (LAKSH)Rr. "Nikolla Tupe", Nr. 4, H. 1, Apt. 8,TiranëImelda Ahmataj694645673aacmvision@gmail.com;www.laksh-al.org
  190Lëvizja e Gruas për Zhvillim Integral (LGZHI)Rr. Gjergj Fishta, Kulla jeshile, Nr. 1, TiranëTiranëAnjela Vasili042428148; 0692611185
  191Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA)Rr. Brigada VIII, Godina 1/3, Ap. 9, Tirana 1001 - AlbaniaTiranëBlerta Hoxha042253184; 0682071710www.em-al.org
  192LIBURNETIKRr. Siri Kodra 332, TiranëTiranëErgys Gezka697424044info@liburnetik.org;www.liburnetik.orgL42019452F
  193Lidhja e Gazetarëve të Shëndetit (LGSH)Bulevardi "Gjergj Fishta", Kullla 1. Pall ne krah te gjykates se Rrethit. Ap. 18, TiraneTiranëSonila Cemurati0672035139; 0692053985; 0698570166sonilamlloja@yahoo.it; lgshalbania@gmail.com;https://goo.gl/NPGnvU
  194LIVE GREENRruga "Fortuzi"', Pall. 49/1, Ap. 3, TiranëTiranëVjola Braho693920660vrrapaj@yahoo.com;
  195Lux Hominum (LuHo)Rruga "Budi",  pallati Konstruksion, Zyra Nr.7 , TiraneTiranëFjoralba Dishi697871153dishi.fjoralba@gmail.com;L61914451O
  196M & M Ivanaj Foundation InstituteRr. Perlat Rexhepi, Nd. 19. Hyrja 9, TiranëTiranëDrita Ivanaj04450 2680info@ivanaj-foundations.org;https://www.ivanaj-foundations.orgK51712022N
  197MAYA (Medical Association Youth Albania)Rr. Barrikada, Ndertesa HODO, Ap. C8, TiraneTiranëIndrit Seferi692603821indritseferi@gmail.com;L41830457H
  198Mbrojtja e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara (MEDPAK)Rr. Shyqyri Ishmi, Pallati 38, Apt.3, TiranëTiranëZela Koka693577247info@medpak.org;www.medpak.orgK48210602A
  199Më Pranë AdoleshentëveRruga "Kristaq Mone", Unaza e Re, TiranëTiranëNevila Mataj673136597nevimataj@yahoo.com;L51829453D
  200Media CircusRr. Saraceve, Nr.52, TiraneTiranëLedja Likaj692065042ledjaliku@gmail.com;L62203452B
  201Meditimi Transcendental i ShqipërisëQendra Aksion Plus - Rruga Nasi Pavllo (pas Ambasadës Amerikane), 1000 TiranëTiranëFelix Kaegi695564104f.kaegi@fairtalk.com;http://al.tm.orgL41604451H
  202MEGAPHONERr. A. Basha, Kompleksi Derveni, Kati 1, TiranëTiranëTaulant Mërkuri692886223https://www.facebook.com/MegaphoneAssociation/
  203Milieukontakt AlbaniaRr. “Xhorxhi Martini”, Pll. Teuta Konstruksion, Sh. 3, Ap. 8, TiranëTiranëValbona Mazreku042256528; 0682065353valbona.mazreku@milieukontakt.org; office@milieukontakt.org;www.milieukontakt.orgL01311454H
  204Miqësi dhe Bashkepunim me Europën (MBE)Rruga "Bogdanve", Pll 32 H.4, TiranëTiranëGjon Nikolli042264202; 0695431470mbe_fce@hotmail.com; gjonnikolli@live.com;
  205MIRËSIARruga "Vaso Pasha", ish-blloku, TiranëTiranëArta Sara697863355artasaro@hotmail.com;
  206Mjedisi dhe BujqësiaRr. Llazi Miho, Pallati Nr 5, Kombinat, TiranëTiranëGramoz Ramollari682686179
  207MOKO Tirana (Muzeu i Objekteve të Komunizmit)Rr. "Labinoti", P.2, Shk.10, Ap.4, TiranëTiranëArba Bekteshi665747512moko.archive@gmail.com;www.mokotirana.org
  208Mountain Bike AlbaniaRr. Frederik Shiroka Kulla 2 Kati 1, TiranëTiranëEnid Mero693257025enid.mero@gmail.com;www.mtb.alJ41531451B
  209NAMART - AlbaniaBulevardi "Gjergj Fishta", Kulla 4, ap. 3, TiranëTiranëFatma Spahiu042273313; 0684010653namartalbania@hotmail.com;
  210Narconon AlbaniaRruga "Frosina Plaku", Nr 11, TiranëTiranëVitore Lelaj682612910narcononalbania@yahoo.com; vitore_kapo@yahoo.com;
  211NDIHMË !!!Rr. Jul Variboba Vila 4, TiraneTiranëSokol Cili692021421
  212Ndihmë Sociale Gruas Kryefamiljare - Zyra në TiranëRr. "H.Dalliu" Pall 2 Sh1 Ap2 TiranëTiranëTefta Mala692296445teftansgk@yahoo.com;
  213Ndihmoni JetënFshati Prush, Komuna Vaqarr, TiranëTiranëAferdita Seiti682084945info@helpthelife.org.al;www.helpthelife.org
  214Në dobi të Gruas Shqiptare (NDGSH)Rr. Naim Frashëri, Nr. 6, TiranëTiranëSevim Arbana042223001, 022237728; 0692095973uaw@icc-al.org;www.uaw-al.com
  215Ne për GoleminBlv. Palmave, Nr. 2, Golem, KavajëTiranëIlmi Xhaferri682338034ilmi.xhaferri@gmail.com;
  216Një botë e reRruga "Rexhep Jella", Nr 12, TiranëTiranëGezim Tola673870706
  217Një botë për një zemërBulevardi "Bajram Curri", Materniteti "Koco Glozheni", kati 6, TiranëTiranëAgim Baçi042452843; 0682071825elonabaci@gmail.com;www.njebotenjezemer.org
  218Njerëz dhe IdeRruga "Stavri Themeli", Nr. 72, TiranëTiranëJuliana Sinanajnjerezdheide1@gmail.com;www.njerezdheide.org
  219Njësia Shqiptare e BioetikësRruga Jordan Misja, Pallati Hekla, Hyrja A, Ap. 31, TiranëTiranëAltin Stafa00393495870970 astafa@hotmail.com;L52323452J
  220Observatori për të Drejtat e Fëmijëve (ODF)Blv. "B. Curri", Pallatet "Agimi", Shk.5, Ap.81 TiraneTiranëElma Tershana; Zana Kondi042258987; 0674070991; 0692551348director@observator.org.al;www.observator.org.al
  221ODARr. Hamdi Sina, Liqeni i Thatë, TiranëTiranëEsma Sina697941339opendoors.oday@gmail.com;L42422453R
  222Olimpiku Special ShqiptarRr. Mine Peza, P 250, Sh 1, Ap 17, TiraneTiranëEva Bellova683247519eva.zace@gmail.com;
  223Olof Palme International Center - AlbaniaRr. "Pjeter Bogdani", Pall. 12. Kati VI, Ap. 26, TiranëTiranëPlejada Gugashi682063677plejada.gugashi@palmecenter.se;www.palmecenter.se
  224Open DOORSRr. Preng Bib Doda, Ndertesa 42, Sh.1, Ap. 7, TiranëTiranëRezear Xhaxhiu42245552rezearxhaxhiu@yahoo.com; opendoors_center@yahoo.com;
  225Open Mind Spectrum Albania (OMSA)Rruga Mihal Grameno, P. 010, Shk. 1, Ap. 6, TiranëTiranëArber Kodra693953920omsa.albania@gmail.com; arberkodra85@gmail.com;www.omsalbania.com
  226Organizata e Bashkuar e Veteranëve të Luftës Antifashiste të Popupllit Shqiptar (OBVL)Rruga "Abdi TOPTANI", Selia e Partisë DmokratikeTiranëJorgji Terca042243904; 0693298585t_llupo@yahoo.com;
  227Organizata për një vizion të ri (NEO)Rr. "Bogdani", P. 19, Ap. 5, TiranëTiranëPjerin Marku682080672markupjerin@gmail.com;
  228Organizata për Zhvillim dhe Emancipim (OZHE)Kutia Postare 1425, Rr. "Durresi" P.102, sh.1, ap.5, TiranëTiranëGenci Anastasi042237915; 0692026724orgzhe@gmail.com; gencianastasi@gmail.com;www.ozhealbania.org
  229Organizata për Zhvillim në Fushën e TurizmitPërballë Komandës së Aviacionit, pranë zyrave të firmës "InterTrade", Vaqarr, TiranëTiranëAndi Hila693567431
  230Organizata Shqipëria Europiane (OSE)Rruga ''Myslym Shyri'', Nr. 45/1, Tiranë, 1022 (P.O BOX 508/29)TiranëJurgen Malaj696040800www.ose.al
  231OrkideaRr. Artan Lenja No 31, TiranëTiranëAlma Kordoni696092802info.orkideaalbania@gmail.com;www.orkidea.org.alL12206451E
  232Paraleli 40 GradëRr. Perlat Rexhepi, P. Unicon, Ap. 43, TiranëTiranëIlir Bolani42255811paraleli40@gmail.com;
  233Partner në Zgjidhje dhe Zhvillim - Development Solutions Associates (DSA)Rr. Lekë Dukagjini Nr. 11/1, Kati 3, Ap. 2, TiranëTiranëElvina Merkaj42225237elvinamerkaj@yahoo.it;www.dsaconsult.com
  234Partnerë për FëmijëtRruga Dhimiter Shuteriqi, Pallati AB Gramoz, TiranëTiranëAlda Kondakciu42320476infopartnereperfemijet@yahoo.com;K71517006G
  235Partnerët Shqipëri - Qendra për Ndryshim dhe Menaxhim KonfliktiRr. Muhamet Gjollesha, P. 16/1, Shk.1, Ap.9, PO box 2418/1, TiranëTiranëElona Kapexhiu042254881; 042254883partners@partnersalbania.org;www.partnersalbania.org
  236PENTAKompleksi Hapesira X pas Casa Italia, TiranëTiranëAnest Halili693414119ngopenta@gmail.com;L81412451T
  237People in FocusRr. "M. Grameno", P. 40 Shk. 1, TiranëTiranëArmelia Barci696033070peopleinfocusalbania@gmail.com;L42011451D
  238Përtej BarrieraveRruga e Durrësit, Ish Uzina Tirana, Laprakë, TiranëTiranëAna Mullanji44806136anadervishi@yahoo.com;www.beyondbarriers.org
  239PërthyerjeRr. Isa Boletini, Nd.2, Kati 6, TiranëTiranëMarinela Sota42259139refraction2000@gmail.com;www.refraction.org.al
  240Pjesëmarrje, Integrim, KontrollRr. "Jordan Misja", Pallati 1, Ap. 21, TiranëTiranëGerti Selenica694022885ermal_kore@yahoo.com;L81814451M
  241POETEKARr. "Frederik Shiroka", Kulla 3, TiranëTiranëArian Leka042425595; 0682062263infopoeteka@gmail.com; arianleka@ymail.com;www.poeteka.org
  242Pro~YouthRruga "Tefta Tashko", TiranëTiranëJulian Dalipi665899991www.proyouth.org
  243Programi i Alternativave Sociale Stimuluese (PASS)Rruga Dora D'istria, Vila 1, TiraneTiranëEned Mato44502574enedmato@hotmail.com;www.pass-al.org
  244Programi Mbështetjes së Shoqatave Rurale (RASP)Rr. Dritan Hoxha, Pall. Teknoprojekt, Shkalla 2, ap 28, Tiranë - PO.Box 2415/1TiranëPetrit Dobi042404584; 0692067991office@rasp.org.al;www.rasp.org.al
  245Projekte Vullnetare Ndërkombëtare (PVN)Rr. Myslym Shyri, TiranëTiranëOltiana Rama692425264info@pvnalbania.org;www.pvnalbania.org
  246Prospective HabitatRr. "Qamil Guranjaku", pallati 2, ap. 23, TiranëTiranëDritan Papavasili; Eni Cici696017311prospectivehabitat@gmail.com; eni.cici@mattig-management.al;www.prospectivehabitat.orgM01412451U
  247PULSRruga e Kavajës, Park Construction, TiranëTiranëIzabela Trojani672017847
  248Qendra "ALTERUM"Rruga "Perlat Rexhepi", Njësia Administrative Nr.01101 TiranëTiranëSokol Mëngjesi692618941smengjesi@yahoo.com;L91405455K
  249Qendra "Çelësi im"Rruga Nacionale Tiranë - Kamëz, TiranëTiranëEnkelejda Kumaraku; Milena Bekteshi0682077647; 0696017327leda_jezus@yahoo.com; milena_mit@yahoo.com;
  250Qendra "E drejta për ju"Rr. "Reshit Collaku", Pallati Shallvareve Shkalla 7, Tiran?TiranëHysen Spahiu692197442
  251Qendra "Ekipi për Studim dhe Informim Ligjor" (LIST)Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, TiranëTiranëErion Fejzulla689036757qendralist@gmail.com;www.qendra-list.org
  252Qendra "European Center For Development And Education - Albania" (ECDE)Rr. Margarita Tutulani, Nr 34, TiranëTiranëMatilda Asllanaj0686077599; 0695290152mati_asi@hotmail.com;
  253Qendra "Fëmijët Sot"Rr. Rexhep Jella, Nr. 127, Selitë e Vogël, TiranëTiranëKlodiana Thartori696075791klodthartori@gmail.com;www.femijetsot.org
  254Qendra "Fibonacci"NJ.Administrative nr 5, Rruga "Eduard Mano", Pall 1, Shk 1, Ap 25, TiranëTiranëMerita Muçaj694050041qendrafibonacci@yahoo.com; meri_osmani@yahoo.com;L91520451Q
  255Qendra "Gus Albania"Rruga Besim Imami, Pallati i Ri, Kati i 7, TiranëTiranëMarjana Dividi696507490www.gusalbania.alL52222451T
  256Qendra "House of Europe"Rr. "Sami Frashëri", Nr. 13, Sh. 1, Ap. 2, TiranëTiranëValbona Jaupllari042268256; 0692050541acela@houseofeurope.org;www.houseofeurope.org
  257Qendra "Instituti Europian i Tiranës"Rruga "Ymer Kurti", Qendra "OLIMPIA", TiranëTiranëSonila Pema044514811; 0692050546www.iet-eit.orgK91603452O
  258Qendra "J&K"Rr. "Deshmoret e 4 Shkurtit", P. 70, kati 4, TiraneTiranëMigena Kola694342221qendra.jk@gmail.com;L51503456L
  259Qendra "Jean Jacque Rousseau"Rruga "Myslym Shyri", 55/1, ap.4, TiranëTiranëFlorian Trojani673415984floriantrojani@gmail.com;L71415451I
  260Qendra "Konsumatori Shqiptar"Rr. "Mine Peza", Nd. nr.8, Hyrja 9, Zyra 1, tek Zilijon, TiranëTiranëErsida Teliti693961511ersidateliti@yahoo.com;L4222251S
  261Qendra "Legal Support & Advocacy"Rr. Bulevardi "Gergj Fishta", Pallatet Gora Kulla nr.1, Kati 9, Apartamenti nr.41, TiranëTiranëOltion Pengu684037864oltion.pengu@clsa.al;www.clsa.alL81507465D
  262Qendra "Mbështetje, Informacion, Kujdes, Edukim" (MIKE)Rruga "Budi ", 56/2, TiraneTiranëDaklea Shtylla (Xinxo)042377392; 0692047006info@mikecenter.org;www.mikecenter.orgK91423451I
  263Qendra "Multidiplinary Arts Movement" (MAM)Rruga "Gjon Muzaka", Pallati 18/2 Ap2, TiraneTiranëEma Andrea696034138m.a.m.artfoundation@gmail.com;L41702452l
  264Qendra "Për Arsim Cilësor" (PAC)Rruga e Dibrës, Pallati "Ani Shpk", nr. 10, Hyrja 1, Kati 4, Apartamenti 15, TiranëTiranëLirie Dina674130214arsimcilesor@gmail.com;https://www.facebook.com/arsimcilesor/L81414451E
  265Qendra "Për të Drejtën"Rruga "MIhail Grameno", Pall. 010/2 Ap 24, TiranëTiranëMirlinda Çollaku672837754infopertedrejten@gmail.com; mirlinda.collaku@gmail.com;L41414451F
  266Qendra "Për zhvillimin social, mjedisor, ekonomik dhe kulturor" (SMEK)Rr. Kavajes, Prane Unazes, Godina 8-Ksht, Kt. 8, Hy. 3, TiraneTiranëElton Lilaj; Edita Stojani0682069900; 0674721427seedcenteralbania@gmail.com;L61314453Q
  267Qendra "Peshëmatje-Çmime"Rr. "Idriz Dollaku", Nd.148, TiraneTiranëAvni Koldashi0692162929; 0682245267peshematjecmime@yahoo.com;www.peshematjecmime.com
  268Qendra "Thurje"Rr. Sulejman Delvina, Pallatet Moskat, Sh. 8, Ap. 56, TiranëTiranëBesjan Pesha674056756L42326451S
  269Qendra "URA"Rr. Siri Kodra 332 H1, TiranëTiranëErgys Gezka697424044qendraura@gmail.com;www.qendraura.alL21721454C
  270Qendra "VESTA"Rruga "Hamdi Garunja", Pallati "Teuta", Liqeni i Thatë, TiranëTiranëMonika Begaj686721039qendravesta@gmail.com;L91708455F
  271Qendra “Art, Kulturë, Integrim”Rr. Sami Frasheri, nr. 41, TiraneTiranëIrma Dudushi694098179irmavaso@gmail.com;L11530452B
  272Qendra 4ARr. Donika Kastrioti, Pallati Pergola, Nr. 141/1, ap. 2, TiranëTiranëJeta Krasniqi674048804qendra4a@gmail.com;
  273Qendra ABC Tirana ClubRruga "Ymer Kurti", Pall. "Teknoprojekt", 5/22, Tiranë - P/Box 1402 - TiranëTiranëJohan Muka693632767abctiranaclub@gmail.com;www.abctiranaclub.wordpress.com/L91405453T
  274Qendra ACTIONRr. Ymer Ndregjoni, TiranëTiranëElis Babe693744754elis.babe1981@gmail.com;
  275Qendra ALBAFORESTRruga "Ymer Kurti", Qendra Tregtare "OLIMPIA", P. O. Box. 1544,  TiraneTiranëMehmet Metaj044309193; 0682092008albaforest@gmail.com; mehmet.metaj@yahoo.com;www.albaforest.comK81810454B
  276Qendra ALERTRr. Fatmir Haxhiu, P. 2, Shk. 7, TiranëTiranëGranit Sokolaj694008008granitsokolaj@alert.al; granitsokolaj@gmail.com;www.alert.alL92209452C
  277Qendra ALVOT_EPUniversiteti Kristal, Autostrada TR-DR km3TiranëPellumb Shahini692833992alvot_center@yahoo.com;
  278Qendra e Artit - BoshnjakuRruga Emin Duraku, Pall 6/1; Ap nr 7; TiranëTiranëRivelina Boshnjaku695129709boshnjakuartc@gmail.com;
  279Qendra e Edukimit FamiljarRr. "Kostandin Kristoforidhi", Nd.3, Ap.36, TiranëTiranëArta Dollani, Enida Xhumari0692069232; 0662079603
  280Qendra e Hulumtimit Progresiv (QHP)Bulevardi "Zog I", Pall. 62/2, TiranëTiranëShkëlzen Berisha; Sonila Kapidani0682001101; 0686504888qendraehulumtimitprogresiv@hotmail.com;
  281Qendra e Kujtesës Kolektive të Diktaturës në ShqipëriRr. "Muhamet Gjollesha", Pll. 73, Shk. 3, Ap.33, TiranëTiranëMia Koka692904547miakoka89@gmail.com;
  282Qendra e Studimeve ParlamentareRr. Zef Jubani, Pallati Bjorn, Nr. 5, TiranëTiranëElira Zaka044808859; 0692052250www.ascpdp.org
  283Qendra e Trashëgimisë Kulturore ShqiptareRr. Mine Peza, Pall 3, TiraneTiranëHevjola Sherifi692590980hevjola@yahoo.com;
  284Qendra e Zhvillimit Social - PsikologjikMezes, Kashar TiraneTiranëMarsela Lekli682044910qendrazhvillimit@gmail.com;
  285Qendra EDENRr. "Bogdani", Pall. 7, Nd. 15, Ap. 8, Kodi 025, Njësia Bashkiake Nr. 10, TiranëTiranëErmelinda Mahmutaj042227615; 0672030512eden@eden-al.org; ermelinda.mahmutaj@eden-al.org;www.eden-al.org
  286Qendra EuroPartners DevelopmentRruga "Ismail Qemali", Pallati 2K, Nr. 25 B, TiranëTiranëJolanda Trebicka042234482; 0692052966europartners@europartners.al; info@europartners.al;www.europartners.al
  287Qendra Europiane (European Centre)Rr. Vaso Pasha, Pall. 20, Ap. 57, TiranëTiranëIna Xhepa044519076; 0693912872info@euro-centre.eu;www.euro-centre.eu
  288Qendra Hap pas HapiRruga e Elbasanit Pallati Fratari Nr. 3/2/1, TiraneTiranëGerda Sula692064040www.hph.alK22301010O
  289Qendra Instituti për Studime Demokratike (ISD)Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, TiranëTiranëErion Fejzulla689036757qendraisd@gmail.com;
  290Qendra Kombëtare e Lëvizjes Ambeintaliste (QKLA)Rr. "Ismail Qemali", Nr. 19, TiranëTiranëHaziz Marku42267847projektemjedisore@yahoo.com;www.ncem-albania.org
  291Qendra Kombëtare e Teatrit Mesdhetar (QKTM)Rruga "Qemal Stafa", Nr. 476, TiranëTiranëAlfred Bualoti692020578butrint2000@yahoo.com;www.butrinti2000.com
  292Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare (NCCS)Rruga "Isa Boletini", Pallat Planet X, Kati II, Ap/b. (Perballë Hotel Vila Verde, pranë kryqëzimit të Selvisë), TiranëTiranëLiliana Dango042273247; 0672663137nccs.albania@gmail.com;www.nccs-al.comK72120452P
  293Qendra Komunitare Integrimi (QKI)Rr. "Muzakët", Nd. 19, H. 12, Nr. 12, Njësia Bashkiake Nr. 9, Kodi Postar 1016, TiranëTiranëRenaldo Bregu692695300qendraintegrimi@gmail.com;www.qki.org.al
  294Qendra Kulturore ASA (Art Stilim Arkitekturë)Rr. Bego Hoxha, Misto Mame, TiraneTiranëOlger Rakipllari697740406olgertrakipllari@yahoo.com;www.klubiasa.org
  295Qendra Kulturore Elit ArtRruga Manhatan, Vila Nr 36, TiranëTiranëEsmeralda Stafa693404425
  296Qendra Lex FerendaRr. Vaso Pasha, P. 16, Sh. 1, Ap. 3, TiraneTiranëOdeta Jahaj699943274L11530451Q
  297Qendra MementoRr. “Petro Nini Luarasi”, Nd.74, H.10, Ap.5, TiranëTiranëinfo@memento.al;www.memento.alM02409452H
  298Qendra No LimitsRruga Budi, Pallati Boga, Shkalla II, Apartamenti 4/2, TiranëTiranëZylyftar Bregu694050540breguz@gmail.com;www.nolimits.com.al
  299Qendra O2Rr. Alla, Selitë e Vjetër, TiranëTiranëMoris Fidhi692020525info@02center.org;www.o2center.orgM02205452K
  300Qendra për Administrim Social Ekonomik TerritorialBussines Center, Torre Drin, Rr. Abdi Toptani, Nr.24, TiranëTiranëMeriglena Rusta692941099info@asetcenter.al;www.asetcenter.alL51423453R
  301Qendra për Arsim Demokratik (CDE)Rruga Mustafa Matohiti, Pallati 7, Shkalla 1, Nr. 1/2, TiranëTiranëDesara Karaj042247893; 0686080789desarakaraj@yahoo.com;www.cde.edu.al
  302Qendra për Bashkëpunim dhe Zhvillim Rajonal (RCDC)Unaza e Re, nr. C34, Kati 7, TiraneTiranëRaimonda Bedo692152557rcdcal@gmail.com;www.rcdcalbania.orgL21819451R
  303Qendra për Dialog ndërmjet Biznesit dhe Parlamentit (QDBP)Rr. Abdi Toptani, Torre Drin, Kati II, Nr. 27, TiranëTiranëEugenia Gjuraj682058137www.cbpd.al
  304Qendra për Edukim dhe Mbrojtjen CivileHyrja 3, Ap 21, Yzberish, TiraneTiranëValdete Begaj697528451edukim.mbrojtjacivile@gmail.com;L62402451R
  305Qendra për Formim dhe ZhvillimRruga “Ismail Qemali”, Pall. 34/1, Ap. 9, TiranëTiranëEsmeralda Selita698443394info@cfd.com.al;www.cfd.com.alL91404454W
  306Qendra për Iniciativa RajonaleRruga Arben Broci. Nr. 201, TiranëTiranëErald Myrtollari685594451cri_regional@yahoo.com;L51826454O
  307Qendra për Kohezion SocialRr. Elbasanit, Pallati ABAU, TiranëTiranëManjola Malo695767725https://goo.gl/FFIYNk
  308Qendra për Kulturë dhe Zhvillim EuropianRr. Haxhi Hysen Dalliu, Nr. 49/1, TiranëTiranëLorenc Troshani682077811
  309Qendra për Mbrojtjen dhe Integrimin e të Përndjekurve PolitikëRruga “Murat Toptani” tek pedonalja, TiranëTiranëEva Bllaci684049657qendra.mipp@gmail.com;
  310Qendra për menaxhimin agro-mjedisor & ekonomik (AEEM-CENTER)Rruga: "Zef Jubani", Nr. 5, TiranëTiranëAida Bani042252490; 0692467488aida_alushi@hotmail.com;
  311Qendra për Ndihmë Rehabilitim dhe Integrim (QNRI)Rr. Don Bosko, Kulla 3, Ap. 6/3, Kutia Postare 234, TiranëTiranëHysen Vathi044806094; 0683813267qnri_info@yahoo.com;
  312Qendra për Nisma Ligjore QytetareRruga "Vaso Pasha" pll .12 shk. 1 ap.1 TiranëTiranëAurela Anastas042259795; 0672754655avokatore2@yahoo.com;www.qag-al.orgK11506001U
  313Qendra për Politika Ligjore dhe Shërbime Publike (CLPP)Rruga Naim Frasheri, pallati i ri, apt.15, TiraneTiranëMigena Leskoviku686038333clppsalbania@gmail.com;
  314Qendra për Promovimin e KonkurrueshmërisëRr. "Hamid Shijaku", P. 6 ap. 3, TiranëTiranëAlida Kondi692141920alida.kondi@gmail.com;www.ccp.al
  315Qendra për Promovimin e Vlerave dhe Resurseve (Promotion 3D)Rr. Mihal Grameno, Nr. 41, Shk. 1/18, TiranëTiranëAgim Popoci672088624
  316Qendra për Shëndetin Respirator dhe Tuberkulozin (QSHRT)Rr. "Tefta Tashko" PALL 132/1, Nr.29, TiranëTiranëAlbana Fico694040124qshrt09@gmail.com;K92304452M
  317Qendra për studime gjeografikeKomuna e Parisit, Palatet ABC, Nr.2 Shkalla 2Ap.27, TiraneTiranëBedri Kola684053154bedrikola@yahoo.com;
  318Qëndra për Transparencë dhe Informim të Lirë (QTIL)Rr. Muhamet Gjollesha, p2/3, sh2, TiraneTiranëSami Neza042260959; 0682088602saminezaus@yahoo.com;qtil.altirana.com
  319Qendra për Trashëgiminë Kulturore Shqiptare (Qendra Trakult)Rr. Sulejman Delvina, 40, 7/4, TiranëTiranëIlir Parangoni692175579trakultinfo@gmail.com;
  320Qendra për Zhvillim dhe Informim Rinor (QZHIR)Rr. "Don Bosko", Pallati Almak, TiranëTiranëElona Prifti686086068
  321Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm (QZHQ)Rruga Reshit Collaku, Pallati 1, Apartamenti3/2, TiraneTiranëIrma Shtini698852174irma.shtini@gmail.com;L51503451W
  322Qendra për Zhvillimin dhe Demokratizimin e Institucioneve (QZHDI)Rr. Myslym Shyri, Pall. 8/1, kati 4, TiranëTiranëIlir Aliaj042248519; 0692095284www.qzhdi-alb.org
  323Qendra PolitON!Rr. "Vaso Pasha" Pall 13/1, kati 8, TiranëTiranëVana Kasapi696015250
  324Qendra PROTIKRruga "Papa Gjon Pali II", Nr.3, Kati II, TiranëTiranëErika Grabocka692477582info@protik.org;www.protik.orgL22010451T
  325Qendra Rinore Pa Kufij  (Youth Center Borderless)Rr. Siri Kodra, Ndertesa no.94, Pallati Planet X, Kati 0, TiraneTiranëMirgentian Gjuta697525205www.youthcenterborderless.org
  326Qendra Shqiptare "YMCA Tirana"Bulevardi “Bajram Curri”, pall.Agimi, shk.1 , ap.1, TiraneTiranëEglantina Lula695610512ymcatirana@gmail.com;L42325451N
  327Qendra Shqiptare e Asistencës Arsimore (QShAA)Rruga “Marie Logoreci, Nr. 18, Njësia 3, TiranëTiranëPëllumb Karameta692219927pkarameta@gmail.com;K81924451E
  328Qendra Shqiptare për Kërkim Shkencor Socio-Ekonomik (ACSER)Rr. Sh. Bërxolli, P.18, TiranëTiranë
  329Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (QSHPZH)Bulevardi “ Gjergj Fishta”, Nd.26, H.6, Ap.1, TiraneTiranëLida Grabova42251475www.acpd-al.orgJ62020028N
  330Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore (ACEG)Rr. Irfan Tomini, Pall 9-Katësh, Kat I-rë, TiranëTiranëMargarita Buxhaku693529375info@aceg.al;www.aceg.alL62011451I
  331Qendra Shqiptare për Rehabilitimin e Traumës dhe Torturës (QSHRT)Rruga Kont Urani, 10, TiranëTiranëAdrian Kati042256522; 042239121; 0682080765www.arct.org
  332Qendra Shqiptare për Zhvillim të QëndrueshëmBulevardi "Zog I", Nr. 16, TiranëTiranëJulia Çanga042454764; 0695859035
  333Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Familjes (ACFD)Rr. Loni Ligori, Kompleksi ILAD, Kulla 3, Ap.10, TiranëTiranëEranda Ndregjoni693181508infoacfdalbania@gmail.com;L81419451B
  334Qendra Shqiptare për Zhvillimin e Shëndetit MendorRr. Sami Frashëri, P. VORTEK, Hyrja 2, Ap.11, TiranëTiranëBlerta Bodinaku692091999mentalhealth.al@gmail.com;
  335Qendra SOLERr. Sami Frasheri, Pll. 11 Kati 2, TiraneTiranëOrjona Hodaj692628966qendra.sole@gmail.com;www.qendrasole.orgL61525452U
  336Qendra të Drejtat e Njeriut në Demokraci (QDNJD)Rr. "Siri Kodra", Pall 23, Ap 12, Tiranë - Kutia Postare 2901, TiranëTiranëAfërdita Prroni42400712qdnjd@albaniaonline.net; info@hrdc.al;www.hrdc.al
  337Qendra UETBulevardi "Gjergj Fishta", Nd. 70, H. 1, Njësia Bashkiake Nr. 7, Kodi Postar 1023, TiranëTiranëBlerjana Bino689037767www.uetcentre.org
  338Qendra Vullnetare e Emergjencave Civile (QVEC)Rruga "Komuna e Parisit", Pallati Matrix, Kati i Parë, TiranëTiranëNebi Mucaj0697440332; 0682083140
  339Qendra Youth ActRruga Frang Bardhi, Selitë, TiranëTiranëJonida Lamaj692084436director@youthact.al;www.youthact.al
  340Qëndresa QytetareRruga "Hoxha Tahsim", PAll. Vjero, AP17/A, TiranëTiranëRigels Xhemollari692203074qendresaqytetare@gmail.com;www.qendresaqytetare.alL62302451P
  341RefleksioneRr. Elbasanit, P. Fratari, Tërshana 2, kati 1, Tiranë, P.O. Box 2412/1TiranëMonika Kocaqi042340434; 0682049380www.stopdhunes.com
  342Reforma RealeZydi Herri 28, TiranëTiranëGylsen Zhllima0693601090; 0675462880reformareale@hotmail.com;
  343REK "Remont Kapital"Rruga “Gjike Kuqali”, P.2 Shk3, Ap12, TiranëTiranëOlsi Sulejmani3.94E+11info@musicballkan.com;https://goo.gl/CYb966L41722451I
  344RINALBRr. Durresit, Blloku Gintash, pall. G, a 12 TiraneTiranëHelidon Begaj674053982rinalb2014@gmail.com;L41825452L
  345Rinia e Bashkuar Euro - Shqiptare (RBESH)Rreth rrotullimi i "Zogut të Zi", Pall. Tekno Projekt, zyra 11, TiranëTiranëAndi Memo696662929
  346Rinia për Integrim, Aktivizim dhe Sensibilizim (RIAS)Rr. "Frederik Shiroka", Kati 2, Kulla 3, Shk. 2/19, TiranëTiranëAspasjana Kerxhalli695305563as.rias@outlook.com; organizatarias@outlook.com;
  347Rinia për të Drejtat e Njeriut Shqipëri - Youth for Human Rights Albania (YHR - Albania)Rruga Mihal Grameno, P. 010, Shk. 1, Ap. 6, TiranëTiranëArber Kodra693953920yhralbania@gmail.com; arberkodra85@gmail.com;
  348Roma Active Albania (RAA)Rr. Ylbere Bylykbashi, P. 25, Shk. 2, Ap. 4, TiranëTiranëAdriatik Hasantari042265953, 0692058782a.hasantari@gmail.com;
  349Royal Albania FoundationRr. Ferit Xhajko", P67/1, Sh. 2, Ap. 20, TiranëTiranëKastriot Korro663307007raffondacion@gmail.com;https://goo.gl/D7plqSL29506291V
  350Rrjeti i Fuqizimit të Gruas në Shqipëri - AWENRr. "Pashko Vasa", Pall. 14 16, TiranëTiranëInes Leskaj692052450awencoordinator@hotmail.com;www.awenetwork.org
  351Rrjeti i Gazetarëve Shqiptar të PolitikësTiranëLuis Tanushi682066993luistanushi@gmail.com;
  352Rrjeti i Grave 'Barazi në Vendimmarrje'Rr. Sami Frashëri, TiranëTiranëMimoza Haxhiaj672591738www.platformagjinore.al
  353Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural (ANRD)Rr. "Shenasi Dishnica", Nr. 37, P. O. BOX: 8177, TiranëTiranëEvelina Azizaj04240 0241; 0698558451info@anrd.al;www.anrd.alL61712456O
  354Rromano KhamRr. Tasim Shehu, Nr.58, Lagja 10, TiraneTiranëXheladin Taco682152616rromanokham@gmail.com; xheladintaco@yahoo.com;
  355Ruajtja dhe Mbrojtja e Ujrave të Ëmbla dhe të Kripura të ShqipërisëRr. Muhamet Gjollesha, Pall. Moskat, Nr.1, TiranëTiranëNiko Pano; Alfred Frashëri42224790evis-taska@hotmail.com;
  356Ryder AlbaniaRr. Ali Pashe Gucia, Nd 9, H7, Ap 2, TiranëTiranëRudina Rama042452309; 0682055235ryderalb@icc-al.org; rudinarama13@gmail.com;J81306002F
  357SANUS Infermier - AmbulantëRr. "Mihal Grameno", Pall 10/3, TiranëTiranëAlbana Dule042343686; 0672065765iasanus@yahoo.com;
  358SASHRruga: "Ded Gjo Luli", TiranëTiranëJonik Hoxhasashalbania@gmail.com;
  359Save the ChildrenRr. Mihal Popi, Ndertesa 7, ish Pallatet 1 Maji (Vila Lami)TiranëAnila Meco692036543anila.meco@savethechildren.org;albania.savethechildren.netJ92308003D
  360SEDA - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik të QëndrueshëmRr. Vaso Pasha, Pall.13/1, Kati 6, Ap.3, TiraneTiranëGenc Myftiu042257623; 042238613gencmyftiu@hotmail.com;www.seda.org.al
  361Shërbimet Shqiptare për Refugjatë dhe Migrantë (RMSA)Rr. Skenderbej, Volkswagen Building, Kati i 2, TiranëTiranëMariana Hereni042250205; 042250224; 0682051736; 0695580497mhereni@yahoo.com;
  362Shoqata "Sfinksi" e Minoritetit të Egjiptianëve të Shqipërisë për Zhvillim dhe Integrim?Rr. Irfan Tomini, Godina Nr 26, prane kopeshtit Nr 45 - Selite, TiraneTiranëArjan Lile0692402669?shoqatasfinksi@gmail.com;https://goo.gl/cSWE5ZJ22417456O
  363Shoqata Atdhetare, Kulturore, Mjedisore "Mati" - Zyra në TiranëBulevardi "Gjergj Fishta", TiranëTiranëHazis Porja682763240hazisporja@hotmail.com;
  364Shoqata Basketbollit "Virtus Tirana"Rruga e Saracëve, Nr.66, TiranëTiranëErdal Borova684038275erdal_borova@hotmail.com;
  365Shoqata e Artisteve të Rinj të Skenës (SHARS)Rr. Thanas Ziko, Pall. 6, Shk. 3, Ap. 41, TiraneTiranëLedio Topalli+355 68 40 23 200;sharsalbania@gmail.com;
  366Shoqata e Avokatëve Antikorrupsion ShqiptareRruga "Ibrahim Rugova" kompeksi "Green Park" kati II, TiranëTiranëNdue Pjetra692020512avokate.antikorrupsion@yahoo.com;www.antikorrupsion.com
  367Shoqata e Avokatëve Penalistë të Shqipërisë (SHAPSH)Rr. "Reshit Petrela" Nr. 5, perballe Gjykates se Krimeve te Renda, TiraneTiranëSaimir Vishaj682036896avokatetpenaliste@gmail.com;www.avokatetpenaliste.com
  368Shoqata e Bashkive të ShqipërisëRr. Abdyl Frashëri, P.11, Sh.2, A.14, TiranëTiranëFatos Hodaj042257603/6; 0692067845www.aam.al
  369Shoqata e Bujqësisë Organike - Organic Agriculture Association (OAA)Rr. Zef Jubani, Pall i Ri, Hyrja 1, Ap 1, TiranëTiranëLavdosh Ferruni674667312 info@organic.com.al;www.organic.com.alK42214009F
  370Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Diabetikë (SHFRD)Rr. "Kongresi i Manastirit", TiranëTiranëAsim Toro696919999shfr.diabetike@gmail.com;www.diabet.alL31506451N
  371Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD)Rr. "Ifan Tomini", TiranëTiranëMevlut Derti692489327mevlut.derti@gmail.com;www.investigim.al
  372Shoqata e Grave Profesioniste Afariste dhe Zejtare (SHGPAZ)Rr. Bogdani, Pallati Nr. 25, Kati 7, Ap.51, TiranëTiranëFlutura Xhabijainfo.shgpaz@yahoo.com; shgpaz.albania@yahoo.com;www.nemewea.al
  373Shoqata e Infermierëve të ShqipërisëRruga e Dibres, Nr. 372, prane QSUT TiraneTiranëElson Jaçaj672999987albnurse.asoc@gmail.com;L71417456F
  374Shoqata e Invalidëve Intelektualë të ShqipërisëUniversiteti Bujqësor i Tiranës, Godina 3, TiranëTiranëBardhok Zefi672767991bardhokzefi@hotmail.com;
  375Shoqata e Komunave të ShqipërisëRr. Skerdilajd Llagami, Nd.3, H.1, Ap.8, TiranëTiranëAgron Haxhimali042468492; 0682050310www.aac-al.org
  376Shoqata e Kultivuesve, Prodhuesve dhe Eksportuesve të Esencave dhe Bimëve Mjekësore të Shqipërisë (EPCA)Rr. "Adem Seit Kruja", Nr. 38, TiranëTiranëXhevit Hysenaj692060915www.map-epca.comK51920004P
  377Shoqata e Ndërtuesve të Shqipërisë (SHNSH)Blv. “Gjergj Fishta”, Nd. 30, H. 31, Ap. 1, Njesia Bashkiake Nr. 7, Kodi postar 1001, TiraneTiranëMaksim Muçi0694091670; 0692090036info.shnsh@gmail.com;K61327012B
  378Shoqata e Personave me Dëmtime të Shtyllës Kurrizore të Shqipërisë (SHPDSHKSH)Rruga "Ali Visha", Pall 3, Shk 5, Ap 1, TiraneTiranëSokol Murataj695758533sokolmurataj@hotmail.com;www.sci.alL62101451H
  379Shoqata e Rehabilitimit Fizik për Personat me Aftësi të Kufizuar (SHRFPAK)Rruga "Muhamet Gjollesha", Pallati i Kryqit te Kuq, Kati i II-te, hyrja III, TiranëTiranëElsid Sulaj694257315shrfpak@gmail.com;L42312451R
  380Shoqata e Resurseve Gjenetike të Bimëve (APGR)Rr. "Fran Bardhi", Pallati 12, Ap.15, TiranëTiranëNazif Senja0444514807; 0686046794shoqataapgr@gmail.com;www.apgr.alL02124451V
  381Shoqata e Teknikëve të Imazherisë (AITA)Rruga Jul Variboba, TiranëTiranëErjona Zogaj699749467erjona.zogaj@gmail.com;www.imazhe.orgL62221451P
  382Shoqata Internacionale për Solidaritetin (SHIS)Rruga Vaçe Zela, nr. 19 Tiranë, Kutia Postare 108TiranëBrunilda Kotja042263209; 0696099980b.kotja@shisalbania.org; projekte@shisalbania.org;www.shisalbania.org
  383Shoqata Kombëtare e Ndërmjetësve të Pasurive të Paluajtshme të Shqipërisë (NAREA)Rruga e Elbasanit, Pallati 10/1, Kati 1, Apartamenti 3, Njësia Administrative 2, TiranëTiranëReinaldo Pipiria684343132info@narea.al; reinaldo@narea.al;https://narea.al
  384Shoqata Kombëtare e Punonjësve Socialë - ShqipëriRr. Shyqyri Ishmi, Nr. 62/1, TiranëTiranëEliona Bimbashi (Kulluri)692097809www.albanian-nasw.com
  385Shoqata Kombëtare Edukim për Jetën (SHKEJ)Bulevardi  Zogu I, Ndertesa 53, Kati 6, Hyrja 39, Tiranë. PO.Box 2435TiranëArjel Trajani042265398; 0672166873
  386Shoqata Kombëtare Para-Tetraplegjike "Shpresë dhe Dashuri"Ish-Uzina "Tirana" Laprake, TiraneTiranëNdrek Ismajli686021219
  387Shoqata Kombëtare për Integrim, Zhvillim dhe Ndihmë për Shtresat në NevojëDon  Bosko, TiranëTiranëFize Kerxhaliu686290630shkizh@hotmail.com;
  388Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë (ANAD)Bulevardi Gjergj Fishta, Pall 4, Shk 1, Ap 9, TiranëTiranëEduard Ajas0422428218; 0693252707anad.organisation@gmail.com;www.shknd.org
  389Shoqata Kristiane e të Burgosurve të Shqipërisë (ShKBSh)Rruga "Musa Agolli" 35, TiranëTiranëFred Westerink0682019860; 0682013940reception@shkbsh.com;www.shkbsh.com
  390Shoqata Kulturore Artistike "Jehona Shqiptare"Rr. "Artan Lenja", Ap. 13, pranë Zjarrfikseve, TiranëTiranëZamira Korançe0692130594; 0672753265jehonashqiptare@hotmail.com;K71827002K
  391Shoqata M.I.R.A (Multicultural and Integrated Religious Albania)Blv. Zhan D'Ark, TiranëTiranëAdela Zhivanaj; Elidon Dodaj42259758elidontr@info.al;L62010452L
  392Shoqata maqedonase "Ilinden" - TiranëRruga "Mihal Grameno" 183 Tiranë, ShqipëriTiranëNikolla Gjurgjaj692401778drustvo.ilinden.tirana@live.com;www.ilinden-tirana.comL91601455V
  393Shoqata Mbarëshqiptare e Artit FigurativTiranëTiranëErmir Q. Grezdashmaf.albania@gmail.com; ermir.grezda@gmail.com;https://goo.gl/csOizk
  394Shoqata Mjedisore "Për një Zhvillim të Qëndrueshëm e Racional" (ShMZhQR)Rruga Qemal Stafa, Pall. 17; Shk. 3; Ap. 21, TiraneTiranëQerim Ismeni682190134qerimismeni@gmail.com;
  395Shoqata Ornitologjike e Shqipërisë / Albanian Ornithological Society (AOS)Rruga "Ymer Kurti", Qendra Olimpia, Kati 2, Hyrja 24/13, TiranëTiranëTaulant Bino692060817aos@aos-alb.org;www.aos-alb.orgL51801451U
  396Shoqata për Gratë dhe FëmijëtRr. "Haki Stermilli", Godina 10/3, Njësia Bashkiake Nr. 6, Kombinat, TiranëTiranëRajmonda Prifti682152667
  397Shoqata per Integrim dhe Zhvillim (SHIZH)Rruga Don Bosko, Nr, 22. TiranëTiranëNaim Lusha044806094, 0683178533integrim_zhvillim@yahoo.com;
  398Shoqata për Integrimin e Grave Tekstiliste (ShIGT)Rr. Kongresi i Lushnjes, P. 2, Sh. 3, TiranëTiranëFatbardha Barjaba682020245bardhabarjaba@gmail.com;
  399Shoqata për Integrimin e Pensionistëve të ShqipërisëRruga e Durrësit, Kompleksi "Korovon", Zyra Nr. 2, TiranëTiranëOsman Terziu0685949668; 0693501999osman.tereziu@hotmail.com;
  400Shoqata per Integrimin e Zonave Informale (SHIZI)Rr. "Bajram Curri", Pall. 440, Shk. 2, Ap.18, TiranëTiranëMrike Cara693254899mrikcara@hotmail.com;www.shzi.org
  401Shoqata për Politika të Reja të Mbrojtjes së Mjedisit dhe Zhvillimit Rajonal (ANEP)Rr. Myslym Shyri, P. 1/3, K.6, TiranëTiranëAlketa Kadiu696014729alketa.kadiu@gmail.com;www.anep-albania.orgK61711007M
  402Shoqata për progres dhe civilizim (PPC)Rr. B.Curri, Pall. 480, TiranëTiranëArian Boci682057773
  403Shoqata për Ruajtjen e Shpendëve dhe Gjitarëve të ShqipërisëRr. Kavajes, Pall; Baja-Bad, kati 11,  TiranëTiranëKlodian Aliu044818929; 0697855398klodianaliu@gmail.com;www.aspbm.orgK11707002Q
  404Shoqata për Zhvillim MediatikNjesia Bashkiake nr.10, Rruga: Islam Alla, Nr. 10/2, TiraneTiranëDeniz Xhoga682012670dxhoga@yahoo.com;
  405Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB)Rr. Ibrahim Rugova Nr. 5, SKY TOWER, A 9/3,  TiranëTiranëJunida Katroshi (Tafaj)694014505junida.katroshi@aab-al.org;www.aab.alK51626015F
  406Shoqata Shqiptare e Edukimit dhe Promovimit (HOPE Albania)Rruga "Andon Zako Çajupi", Pallati Nr. 23, Kati i parë, Nr. 18, Kutia Postare 1234, TiranëTiranëIlir Topi692055001hopealbaniango@gmail.com;www.hopealbania.comM01308452A
  407Shoqata Shqiptare e Personave që Jetojnë me HIV/AIDSRruga "Aleksandër Moisiu", Nr.80, pranë ISHP, TiranëTiranëOlimbi Hoxhaj692481657hoxhajolimbi@gmail.com;K71912001W
  408Shoqata Shqiptare e të Rinjve Studentë të Shkencave të Tokës dhe Mjedisit (AAYSGE)Rr. Ali Demi, pall 216/3, ap 3, TiranëTiranëLorenc Gjoka042369251; 0692267877; 0672083609aaysge@yahoo.com;www.albaniatourism.eu
  409Shoqata Shqiptare e Turizmit (ATA)Rr. Komuna e Parisit, P. 1/3, Shk. 1, Apt. 5, TiranëTiranëMatilda Nacoata@ata.org.al;www.ata.org.al
  410Shoqata Shqiptare Gruaja KryefamiljareRr. Mihal Grameno, Postart, P-5, TiranëTiranëLuljeta Hysa042346132; 0682702463luljetahysa@yahoo.com;www.shshgk.org
  411Shoqata Shqiptare për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimi - Albanian Fire Protection and Rescue Association (AFPRA)Rruga Barrikada, Nd 18, H 2, TiranëTiranëVaso Peja695446085info@afpra.al;www.afpra.alM11503455F
  412Shpresë & Barazi (OSHB)Rr. "Durrësit", P. 136/1, Ap. 6, TiranëTiranëErvin Karamuco682041979L42021451H
  413SINFOARTRr. Sulejman Pasha, P.92/1, TiranëTiranëAlma Musa684000769sinfoartalbania@gmail.com; almshehaj@hotmail.com;L81824452T
  414Social Service Center DDAER (SSC DDAER)Rr. Qemal Safa Nd.7, H.22, Ap.13, TiranëTiranëSueda Guri044817915; 0695707179; 0692472004info@ddaer.org; sscddaer@gmail.com;www.ddaer.orgL51503458C
  415Society Forward CenterRruga "Artan Lenja", Ndërtesa 84, TiranëTiranëElsa Zhega673871627elsa.zhega@society-forward-albania.com;www.society-forward-albania.comM01425452T
  416SOS Fshatrat e Fëmijëve ShqipëriRr. "Mahmut Fortuzi" Nr. 10, PO Box 1524, TiranëTiranëTeuta Shkenza042415972; 042415973teuta.shkenza@soskd.org.al;www.sos-childrenvillages.org
  417South-East Europe Center for Economic Development (SECED)Rr. Papa Gjon Pali II, Nr. 11/1, Kati 3, App. 6, TiranëTiranëEdvin Zhllima42225237www.seced-web.org
  418STOP AIDSRruga Q. Stafa, kulla A (mati beton), Apt 7/1, TiranëTiranëMemo Boci692297071memoboci@yahoo.com; stopaids_al@yahoo.it;
  419Sustaining Inclusive Growth Foundation (SIG)“Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Qendra e Biznesit “Kullat Binjake”, Kulla II, Kati 11, TiranëTiranëLaura Saro698244600laurasaro@pcg.al;www.sig-foundation.comL81909451I
  420Syri BluKutia postare 8362, TiranëTiranëBesim Petrela042230953; 0672059466www.klasikalbania.org
  421TAMAM - AlbaniaRr. "Skenderbeg", Pallati 33/2, Sh.1, Ap.1, TiranëTiranëArmeza Gjonbrataj693575327armeza.gjonbrataj@gmail.com;www.tamam.se
  422TARTAN ONLUSRruga Loni Ligori. Pall.. Romario. Sek. B. Tirane KasharTiranëDritan Hoxha694078578tartanonlus@gmail.com; dritan.hoxha83@gmail.com;www.improntacoop.com
  423Të Ndryshëm & të BarabartëRr. Bogdani, Pallati i ri 10 katësh "4 BIMO", Nr 14, TiranëTiranëMariana Meshi42221892different&equal@icc-al.org;www.differentandequal.org
  424Teen Challenge AlbaniaRruga "Arkitekt Kasemi", prane Brrylit, TiraneTiranëOrges Hysenaj697070955teenchallengealbania@gmail.com;L61308456E
  425The American Enterprise School of Albania (AESA)Rr. Andon Zako Çajupi, 20/7, TiranëTiranëAda Huibregtse (Hyso); Marlise Sanchez-Torres042203004; 042268256; 0673217966www.aesa-al.org
  426TLAS (Tirana Legal Aid Society)Rr. Sami Frashëri, 4 kullat, Seksioni 3, Ap. 1/A, Tiranë, Kutia Postare 69TiranëRaimonda Bozo042258442, 0692087930rbozo@tlas.org.al; tlas@tlas.org.al;www.tlas.org.al
  427Together for Love & PeaceUnaza e Re, Pallatet San-Tara Kati I-re, TiraneTiranëSaimir Zeka0676026592; 0695791522saimirzeka@yahoo.com;L51423455I
  428Unioni Artistik i Kombit ShqiptarRr. "S. Frasheri", Pallati 2, Ap. 8, TiraneTiranëMinella Kureta0693491515; 0682245520minellakureta@yahoo.com; minellakureta@gmail.com;
  429Unioni i Sipërmarrësve të Rrinj të ShqipërisëRruga Rashit Çollaku, Hyrja 1, Ap. 8, TiranëTiranëMeghi Bisholla696371236meghibisholla18@gmail.com;www.yaeu.alL91819452Q
  430Unioni i Vllehëve të Shqipërisë (UVSH)Rruga Elbasanit, Pall. 30, Hyrja 2, Ap. 17, TiranëTiranëMarjeta Beneja682141755uvsh@hotmail.com;https://goo.gl/vQLok1
  431Unioni Shqiptar për Zhvillim Social (USHZHC - AUSD)Rr. "Qemal Stafa", Pall. 195, Shk. 3, Ap. 35, TiranëTiranëIstela Mujollari697361799albania.usd@gmail.com;
  432Unique Junior EnterpriseRr. "Elbasanit", Fakulteti Ekonomise, TiraneTiranëIndri Dyrmishi693159975www.unique-je.org
  433Uniteti Kombëtar i Pensionistëve e Pleqërisë (UKPP)Rr. Haxhi Sina, Nr. 2, TiranëTiranëLulëzim Mullahi682235303lmullahi@yahoo.com;
  434Uniteti Mendo PozitivTiranëMegi Xharo672140062megi89@hotmail.com;www.mendopozitiv.org
  435Uniteti Rinor (UR)21 Dhjetori, TiranëTiranëFatjon Hajdari693311384
  436VIS Albania (Vullnetarizmi Ndërkombëtar për Zhvillimin)Rr. Don Bosko, Pall. Grapshi, Sek. 4/1/4, TiranëTiranëPier Paolo Ambrosi; Sonila Kocli042406114; 0682056693; 0684641537vis.nordalb@gmail.com;www.volint.itK32130003K
  437Vish këpucët e miaRruga "Tahir Kadare" Vila nr 7, TiranëTiranëRam Hadroj692106968vishkepucetemia@gmail.com;https://vishkepucetemia.wordpress.comL82006454A
  438Vital Inovative Organization (VIO)Rruga "Vllazën Huta", Hyrja 1, Ap. nr 2, TiranëTiranëKlidit Dodi675333218vio.contact2016@gmail.com;www.vio-org.comL63607533D
  439Vizion Gruaje - Zyra në TiranëRr. Artan Lenja (ish fusha e Aviaconit) Ap. 46, K.8. Godina nr.8. Nj. Bashkiake Nr.7 TiranëTiranëFlora Laze042270403; 0692171288; 0697716025f_laze@yahoo.com;
  440Vizion i RiRr. "Him Kolli" pall 52 ap 29, TiraneTiranëArmando Bala697777124newvision.organisation@gmail.com; armando.bala@hotmail.com;www.newvisionorganisation.orgL62019451R
  441Vizion O.J.FVorë, TiranëTiranëSuela Kocibellinj672055072info@vizionojf.org;www.vizionojf.orgK81810452I
  442YMCA Active AlbaniaRruga "Robert Shvarc", Vila 34, Kati 1, TiranëTiranëEriglen Begaj692130404ymcaactivealbania@gmail.com;
  443You CareRr. Adem Jashari, vila 2, ap 2, TiranëTiranëMegi Haxhi696962363youcare.organisation@gmail.com; megi_haxhi@hotmail.com;L62330451Q
  444Youth for TransparencyRr. Ali Demi P.70, TiranëTiranëGrisenta Qosja42251761www.rinia.al
  445Zhvillim, Informim dhe Barazi Gjinore (DIGE)Rr. Durrësit, ish Magazinat e Uzinës Tirana - Laprakë, TiranëTiranëEdona Shkenza695561108
  446Zhvillimi rinor nëpërmjet Politikave të Integrimit (YDIP)Rr. Viktor Eftimiu, Njësia nr. 1, kati 0, TiranëTiranëHelen Hoxha697900282ydip_organization@yahoo.com;M01404453Q
  447Zyra Qendrore e Investigimit, TiranëRr. "Myslym Shyri", pranë shkollës "Arben Broci", Pallati 12 katësh, Kati 2, TiranëTiranëAlket Furxhiu0664141001; 0686270942centre-atm@hotmail.com;www.centre-atm.eu
  448THE GOOD PSYCHOLOGYRruga e Dibrës, Kompleksi Halili, Hyrja C1, ap12. Tiranë, Shqiperi.TiranëMeri Dishnica693020010thegoodpsychology@gmail.com;www.thegoodpsychology.com M12201453B 
  449Sanità di Frontiera AlbaniaRr. Muhamet Gjollesha, Ring Center, kati 8, TiraneTiranëGiorgia Zilioinfo.albania@sanitadifrontiera.org; g.zilio@sanitadifrontiera.org;M01817453Q 
  450Fuqizim dhe Organizim Komunitar (CEO)Adresa: Rruga e Dibrës, Pallati 260, shk1, TiranëTiranëFatjon Kaca686376038fuqizim.organizim@gmail.com;M0172845
  451NUCLEUS ALBANIARruga "Reshit Çollaku", Pallati Bora, Shk. 1, AP.19, TiranëTiranëValbona Paluka+ 355 69 20 58 466 info@nucleus.al ; vpaluka@yahoo.com ; aleksanderlila@yahoo.com https://nucleus.al/L42112451L
  452Institute for Change and Leadership in AlbaniaAdresa: Rr. Frang Bardhi, Qendra Kristal, Godina B1TiranëEldisa Zhebo(+355) 697214712info@icla.co; eldisa.lloshi@gmail.com www.icla.coL11724451P
  453Together Everyone Achieves More - TEAMRr. Hasan Vogli, rezidenca Euro 3D, shk. 2, kati 4, ap. 13, TiraneTiraneRexhino Alizotiteamalbania21@gmail.comM12403451W
  454Shoqata “Juristët Dhe Avokatët Shqiptarë"Rruga “Teodor Keko”, Pallati Mesaplik 05, Shkalla 3, Apartamenti 2, TiraneAreks POTKA: Artan Permeti mailto:shoqatajuristetdheavokatetshq@gmail.comM12402453J