ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • BAZA E TË DHËNAVE TË OJF-VE

  Të regjistruara në Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

  Qarku Vlorë


  Nr.Emri i OJF-sëAdresaQarkuPerson KontaktiTelefon, Faks, CelularE-mailWebsiteNIPT
  1Agjencia e Demokracisë Vendore në ShqipëriL. Pavarësia, Rr. Pelivan Leskaj, Kulla Xhaxo, VloreVlorëMadlina Puka0692077507ldaalbania@aldaintranet.org;
  2AULEDA - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal VlorëLagjja "Isa Boletini", Rruga "Nermin Vlora Falaski", pallati tek Banka Intesa San Paolo, kati III, VlorëVlore Mirela Koci033403237; 0692075550auledavlore@gmail.com;www.auleda.org.al
  3Edukim për të Ardhmen (EPA)Rr. "I. Qemali", Nd. 78, Hyrja 4, Ap 46, 94/01, Kodi Postar 9400, VlorëVlore Agron Konomi0692418389; 0688340050a.konomi1960@gmail.com;www.epalbania.com
  1Agjencia e Demokracisë Vendore në ShqipëriL. Pavarësia, Rr. Pelivan Leskaj, Kulla Xhaxo, VloreVlorëMadlina Puka692077507ldaalbania@aldaintranet.org;content_0_8
  2AULEDA - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal VlorëLagjja "Isa Boletini", Rruga "Nermin Vlora Falaski", pallati tek Banka Intesa San Paolo, kati III, VlorëVlorëMirela Koçi033403237; 0692075550auledavlore@gmail.com;www.auleda.org.alcontent_1_8
  3Edukim për të Ardhmen (EPA)Rr. "I. Qemali", Nd. 78, Hyrja 4, Ap 46, 94/01, Kodi Postar 9400, VlorëVlorëAgron Konomi0692418389; 0688340050a.konomi1960@gmail.com;www.epalbania.com
  4Edukimi Social dhe Mbrojtja e Mjedisit (SEEP)Bulevardi "Ismail Qemali"; Pall. Conad; Kati II, Hyrja nga Veriu; VlorëVlorëAnila Koçiu692210572info@seep.al;www.seep.al
  5Fondacioni "Agjencia Rajonale Zhvillimit Vlorë" (ARZHV)Rruga "Pjeter Budi", Pallati "Fasked", Ap 9/1, VloreVlorëYlldise Brahimaj693834994vlorerda@gmail.com;https://goo.gl/PUlQr8
  6Fondacioni "Autizmi Flet Shqip" - VlorëQendra, Pallati Ish-Fabrika Orizit, pranë “CONAD”, VlorëVlorëVojsava Shkurtaj; Blerina Alfasish0676000060; 0697900575blerina.alfasih@gmail.com;www.autismspeaksalbanian.org
  7Fondacioni LidiaRruga Fondacioni Lidia, SarandeVlorëIbrahim Bajrami697366430ibrahimbajrami@ymail.com;www.lidia-foundation.com
  8Fondacioni PELODBulevardi Izadora Duncan, KsamilVlorëLimos Dizdari693267591
  9Gjelbërimi 2000Gumenice - Kote - VloreVlorëKastriot Shehaj692867846gjelberimi2000@yahoo.com;
  10Instituti Ndërkombëtar për Zhvillimin e Qëndrueshëm Ekonomik të ShqipërisëBulevardi “Ismail Qemali”, Pallati Tirana Bank, Kati III, VlorëVlorëArtur Ribaj682052726sedalbania@gmail.com;
  11Intelektualët e Pavarësisë për Shqipëri Ekologjike Turistike Karbon NeutralBulevardi "Ismail Qemali", Pallati Conad, VloreVlorëHodo Kabello692750974dr_kabello@yahoo.it;
  12Këshilli Rajonal i Prindërve VlorëShkolla e mesme e pergjithshme Ali Demi, VloreVlorëBardhyl Badunibadunib@yahoo.com;
  13Legambiente Vlorë (Albania)Bulevardi "Ismail Qemali", prane Conad, Kati II-te, VloreVlorëRezarta Agalliu696289350legambientevlore@gmail.com;www.legambiente.al
  14Me Komunitetin për Ndryshim (MKPN)Lagjja "Pavarësia", Rruga "David Selenica", Qendra Kulturore e Fëmijëve Vlorë, VlorëVlorëHazbi Tepelena682017848info@mkpn.org;http://mkpn.org
  15Protect MeLagja Isa Boletini, Bulevardi Ismail Qemali, pallati 12 katesh, kati i dyte, VlorëVlorëLiljana Breshani0684017009; 0696290439protectmevlore@gmail.com;
  16Qendra "Agjencia Joniane e Mjedisit, Medias dhe Informacionit" (AJMMI)Rr. "Apostol Cuni", Nr. 35, L. Nr. 4, SarandëVlorëShkelqim Hajno085225678; 0692235026agency_ajmmi@yahoo.com;www.agencyajmmi.com
  17Qendra e Informacionit Aarhus - VlorëBulevardi Ismail Qemali, Kulla e Ferhatit, Kati VII, VlorëVlorëMarinela Skendaj033400182; 0698949024aicvlore@gmail.com;www.aic-vlore.org
  18Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) - VlorëL. Pavaresia, Rr.Sadik Zotaj, Qendra Kulturore e Femijeve, Kati II, (Parku i Lojerave) VloreVlorëAleksander Mita033 400351, 0692260212aleksander.mita@gmail.com;www.vloracivilsociety.org
  19Qendra JOBISLagjia Nr.3, Rruga Idriz Alidhima, Godina nr.2, Hyrja 8, SarandëVlorëIrena Vjeri686739441jobiscenter@hotmail.com;
  20Qendra Kulturore "AULONA"Lagjia "Pavarësia", Bulevardi "Isamil Qemali", Pallati "Kushta", VlorëVlorëSejmen Gjokoli682052500sgjokoli54@yahoo.com;www.aulonafolk-festival.com
  21Qendra NdryshimiLagja "Hajro Çakërri", Rr. "Bulevardi Ismail Qemali", Pallati 1, Hyrja 1, Kati i IV, VlorëVlorëRobert Murataj33402513changealbania@gmail.com;www.changealbania.org
  22Qendra për Kërkim, Bashkëpunim dhe Zhvillim (CRCD)L. Pavaresia, Rr. Pelivan Leskaj, VlorëVlorëMadlina Puka033408708; 0692077507info@crcd.org.al;www.crcd.org.al
  23Qendra Psiko - Sociale VatraLagja Isa Boletini, Rr. Vlorë - Skelë, tek Banka Intesa Sanpaolo, kati 3-të, VlorëVlorëBrikena Puka033224078; 033228048info@qendravatra.org.al;www.qendravatra.org.al
  24Qendra Rinore e Vlorës (VYC)Pallati i Kulturës "Labëria", kati i parë, VlorëVlorëElidon Lamani033203064; 0692102945vlorayouthcenter@gmail.com;www.vlorayouthcenter.org
  25Qendra Shqiptare për Demokraci dhe ZhvillimLagjia "10 Korriku", VlorëVlorëOlta Hoxhaj695225330qendra.shqiptare1@gmail.com;
  26Shoqata "Shqipëria" - VlorëLagjia "Lef Sallata", ish Fabrika e orizit. Prane Universitetit privat "Pavaresia", kati i 2, VloreVlorëEdlira Kapllanaj; Dorina Canaj696210143halitiedlira@yahoo.com;
  27Shoqata e Logopedistëve ShqiptarëLagjia "Kushtrim", Rr. "Ibrahim Kushta", pranë ish NPAN-it, VlorëVlorëSashen Rexhepaj695816644sashen_141@yahoo.it;
  28Shoqata Historiko - Kulturore AmantiaBulevardi "Ismail Qemali", Kullat Ferhati, K. II, VlorëVlorëNasip Xhelili696398051amantiavlore@yahoo.com;
  29Shoqata Historiko - Kulturore Arkeologjike (Oriku)Lagja 4 Herojnjte, Rr. Selam Musai, VlorëVlorëEduard Demo, Vangjel Sako0692821185, 0692637368errdemo@yahoo.com;
  30Shoqata Kulturore - Mjedisore BORSHIAdresa: Rruga "Durresit", Pallati 210/1, Ap.3, TiraneVlorëYlber Hysi682249727ylberhysi@yahoo.com;
  31Shpresë për NePranë pallatit të Kulturës Vlorë, Kati 1, VlorëVlorëMajlinda Driza694849600majlindadriza@gmail.com;
  32South Soul CenterRruga "Ismail Qemali", Ndertesa Nr 29 pranë Xhamise, VlorëVlorëLedina Merkaj685562480lorialushi@gmail.com; merkledina2@gmail.com;
  33TID VloraSheshi "4 Heronjte",  VlorëVlorëNetilda Gunbardhi698411157tidvlora.organization@gmail.com;
  34Vizioni i Gjelbër (Green Vision)Lagjia Lef Sallata, Pallati Algon, Kati II, VloreVlorëSimo Ribaj692210577info@greenvision.al;www.greenvision.al
  35Vlora DMOBulevardi Qender-Skele, qendra tregtare Riviera VloreVlore Edi Beqiraj0677264312edibeq@gmail.comL56711391W