ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • Kandidatët Fitues nga Shoqëria Civile për Samitin për Demokraci 2022

  Publikuar në: 18/01/2023 Kategoria: Lajme dhe Veprimtari


  Publikuar në 15.07.2020

  Në kuadër të përfundimit të procesit të zgjedhjes së anëtarëve nga Shoqëria Civile për Samitin për Demokraci 2022, si dhe në përfundim të vlerësimit të Kandidaturave, rezultatet për fituesit janë si më poshtë:

  • Armando Bala- New Vision Organization:
  • Altin Hazizaj- Qëndra Për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA);
  • Edison Frangu- Open GOV Hub Albania;

  Faleminderit