ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • MBLEDHJA E KËSHILLI KOMBËTAR PËR SHOQËRINË CIVILE

  Publikuar në: 14/11/2022 Kategoria: Lajme dhe Veprimtari


  Publikuar në 14/11/2022

  Përmes këtij komunikimi  AMSHC në rolin e sekretariatit teknik të KKSHC-së po ju vë në djeni se në datë 15 nëntor 2022 ora 10:30 do të realizohet mbledhja e Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile.

  Janë të ftuar të gjithë organizatat e Shoqërisë Civile për pjesmarrje.

  Ju lutem Konfirmoni paraprakisht për pjesëmarrjen tuaj në add e emailit: kkshc@amshc.gov.al