ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • Bruksel, 16 Janar 2023

  Publikuar në: 01/16/2023 Kategoria: Lajme dhe Veprimtari


  Publikuar në 15.07.2020

  Po ndodh
  Bruksel, 16 Janar 2023
  Përfaqësues nga AMSHC-ja marrin pjesë në takimin periodik që po zhvillohet midis institucioneve shqiptare dhe BE seksioni i DG NEAR, lidhur me procesin e negociatave për Integrimin Europian të Shqipërisë.
  🇦🇱Sot Shqipëria raporton lidhur me demokratizimin e institucioneve publike dhe rolin e Shoqërisë Civile në këtë proces.