ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • N J O F T I M: Mbledhja e Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile

  Publikuar në: 02/05/2024 Kategoria: Lajme dhe VeprimtariNjoftime


  Publikuar në 15.07.2020

  Njoftim

  Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile, në funksionin e Sekretariatit teknik të Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile, njofton gjithë palët e interesuara se në datën 12 Shkurt 2024 në orën 14:00,në ambjentet e COD në Kryeministri, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile.