ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • Konsultimi Publik mbi Prioritet e Thirrjes

  Publikuar në: 02/28/2022 Kategoria: Lajme dhe VeprimtariNjoftime


  Publikuar në 15.07.2020

  TAKIME KONSULTATIVE NË KUADËR TË PRIORITETEVE TË THIRRJES

  28 SHKURT – 14 MARS

   

  Takimi në qytetin e Beratit   (datë 02.03.2022);

  Takimi në qytetin e Fierit     (datë 04.03.2022);

  Takimi në qytetin e Tropojës  (datë 05.03.2022);

  Takimi në qytetin e Kukësit    (datë 07.03.2022);

  Takimi në qytetin e Korçës/Pogradecit (datë 09.03.2022);

  Takimi në qytetin e Vlorës   (datë 11.03.2022);

  Takimi në qytetin e Sarandës/Gjirokastrës  (datë 12.03.2022);

  Takimi në qytetin e Tiranës (datë 15.03.2022);