ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • Ftesë për Panairin e Pikturës

  Publikuar në: 12/06/2024 Kategoria: Njoftime


  Publikuar në 12/06/2024

  Ftese per Panairin e Piktures

  Organizata Global Care Albania ju fton të merrni pjesë:

  Në një ngjarje të vecante ku arti dhe krijimtaria bashkohen në një hapësirë të jashtezakonshme ne – “Panairin e Piktures”.

  Ky panair nuk eshte vetem nje ekspozite, por nje festë shpirtitkrijuese, një vend ku artistët tanë të vegjël, adhuruesit e artit mund të lidhen, të frymezohen dhe të ndajnë pasionin e tyre per artin.

  Data: 14.06.2024

  Ora: 11:00

  Adresa: Bathore/rruga Selenice/lagjja 5

  Tel: 0676089926