ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • Mbi aplikimin per Samitin per Demokraci 2022

  Publikuar në: 12/21/2022 Kategoria: Njoftime


  Publikuar në 15.07.2020

  Njoftim

  Per efekt te larte konkurrushmerie Agjencia per Mbeshtetjen e Shoqerise Civile njofton se afati per aplikim per Samitin per demokraci per 2022 do te shtyhet deri ne daten 7 janar 2023.

  Jane te ftuara te gjitha Organizatat e Shoqerise Civile te dorezojne aplikimet e tyre me post ose ne Adresen e emailit info@amshc.gov.al

  JU LUTEM KLIKONI LINKUN PER KRITERET DHE PROCEDURAT QE DUHEN NDJEKUR PER APLIKIM:

  THIRRJE E HAPUR PËR APLIKIMIN E OSHC-ve PËR NË SAMITIN PËR DEMOKRACI 2022