ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • Mbi Mbledhjen e Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile

  Publikuar në: 06/20/2022 Kategoria: Lajme dhe VeprimtariNjoftime


  Publikuar në 15.07.2020

  Njoftim

  Në datën 22 Qershor 2022 në orën 15:00,në ambjentet e Sallës Ovale në katin e III në Kryeministri, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile

  Mëposhtë ju lutem gjeni Agjendën e takimit.

  Agjenda

  Ju lutem për pjesmarrje të konfirmohet në add e E-mailit: kkshc@amshc.gov.al