ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • NJOFTIM

  Publikuar në: 10/10/2022 Kategoria: Lajme dhe VeprimtariNjoftime


  Publikuar në 10/10/2022

  NJOFTIM

  Ngushëllime për ndarjen nga jeta të Znj. Kozara Kati.

  Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të ish- kryetares së Bordit Mbikqyrës të AMSHC-së Znj. Kozara Kati.

  Znj. Kozara Kati ka dhënë një kontribut të pazevëndësueshëm për zhvillimin e Shoqërisë civile në vend, sidomos në fushën e të Drejtave të Njeriut, të Drejtat e Fëmijëve, mbështetjen për barazinë gjinore dhe mosdiskriminim.

  Kujtimi i saj do të mbetet i paharrueshëm për natyrën e saj të sinqertë,  të drejtpërdrejtë dhe dashamirësinë në marrdhëniet njerëzore..

  I shprehim ngushëllime të sinqerta familjarëve dhe miqve!