ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • Njoftime


  THIRRJE E HAPUR PËR APLIKIMIN E OSHC-ve PËR NË SAMITIN PËR DEMOKRACI 2022

  SAMITI PËR DEMOKRACI 2022
  Qeveria Shqiptare mirëpret aplikimet tuaja deri më 20 Dhjetor 2022.

  Më shumë »
  UDHËZIMET E DG NEAR PËR MBËSHTETJEN E BE PËR SHOQËRINË CIVILE NË RAJONIN E ZGJERIMIT 2021-2027

  Udhëzimet e DG NEAR për mbështetjen e BE për shoqërinë civile në rajonin e zgjerimit 2021-2027

  Më shumë »
  PËRZGJEDHJA E KANDIDATURAVE PËR ANËTARË TË SHOQËRISË CIVILE NË KËSHILLIN KOMBËTAR PËR SHOQËRINË CIVILE

  Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile në rolin e Sekretariatit Teknik të Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile,

  Më shumë »
  Mbi Konsultimet Publike për Thirrjen e Rradhës të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile”

  Në zbatim të Ligjit Nr.10 093, datë 09.03.2009 “Për Organizimin dhe Funksionimin e Agjencisë për Mbështetje të Shoqërisë

  Më shumë »
  NJOFTIM

  NJOFTIM Ngushëllime për ndarjen nga jeta të Znj. Kozara Kati. Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të ish- kryetares

  Më shumë »
  Mbi Mbledhjen e Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile

  Njoftim Në datën 22 Qershor 2022 në orën 15:00,në ambjentet e Sallës Ovale në katin e III në Kryeministri, do të zhvillohet

  Më shumë »
  THIRRJE NR. 15 PËR PROJEKT – PROPOZIME (31 Maj – 01 Korrik 2022)

  THIRRJE NR. 15 PËR PROJEKT – PROPOZIME (31 Maj – 01 Korrik 2022)

  Më shumë »
  NJOFTIM PER KANDIDIM

  PËR PËRZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË BORDIT MBIKËQYRËS TË AGJENCISË PËR MBËSHTETJEN E SHOQËRISË CIVILE (AMSHC)

  Më shumë »
  ASHMC