ASHMC Logo

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile

Rrepublika e Shqipërisë
 • Shqip
 • English

 • Shpallen rezultatet përfundimtare të votimit dhe emrat e anëtarëve të zgjedhur në KKSHC

  Publikuar në: 22/06/2021 Kategoria: Njoftime


  Publikuar në 22/06/2021

  Duke falënderuar të gjithë përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile për pjesëmarrjen e tyre në procesin e votimit online për zgjedhjen e pesë anëtarëve përfaqësues të Shoqërisë Civile për Këshillin Kombëtar për Shoqërinë Civile (KKShC), Komisioni Teknik i AMShC-së pranë Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile shpall pesë emrat e anëtarëve të rinj:

  Fusha e veprimit A.
  “Demokratizimi, sundimi i ligjit, të drejtat e njeriut dhe integrimi në BE”

  Nr.

  Emër Mbiemër Emri i OJF-së që përfaqëson

  1

  Mirela Juka Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA)

  2

  Nikolla Gjurgjaj Shoqata Maqedonase ILINDEN

  3

  Altin Hazizaj Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA)

   

  Fusha e Veprimit B.
  “Zhvillimi ekonomiko-territorialo-mjedisor”

  Nr.

  Emër Mbiemër Emri i OJF-së që përfaqëson

  1

  Vladimir Thano Pro Youth

  2

  Xhimi Vila Shoqata Ressegnatia

  I urojmë punë të mbarë anëtarëve të rinj të Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civile.